OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Ηχηρό μήνυμα του Δήμου Ωρωπού για την παραμονή της Εθνικής Τράπεζας στην πόλη

Ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση και ειδικά προς τις διοικήσεις των Τραπεζών έστειλαν οι κάτοικοι του Δήμου Ωρωπού στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (2/6) έξω από το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην πλατεία Μητέρας στη Σκάλα Ωρωπού, με κυρίαρχο αίτημα την οριστική αναστολή των σχεδίων αποχώρησης της Εθνικής Τράπεζας αλλά και της Τράπεζας Πειραιώς.
Οι πολίτες, οι εκπρόσωποι του εμπορικού κόσμου, των συλλόγων και του Κλήρου ένωσαν τις φωνές τους με τον δήμαρχο Ωρωπού Γιώργο Γιασημάκη ο οποίος στην τοποθέτηση του ενημέρωσε τους πολίτες για τις ενέργειες που έχει κάνει το τελευταίο διάστημα, για τις συναντήσεις που είχε με υψηλόβαθμα στελέχη της Εθνικής Τράπεζας και τις διαβεβαιώσεις που πήρε πως το κατάστημα Εθνικής Τράπεζας δεν θα κλείσει στις 17 Ιουνίου 2022 ωστόσο για το θέμα θα αποφασίσει οριστικά το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας.
Ο δήμαρχος Γιώργος Γιασημάκης συνομίλησε με δημότες και τόνισε για το θέμα: “Καλούμε τις διοικήσεις των Τραπεζών και ειδικά της Εθνικής Τράπεζας να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Είναι απαράδεκτο και ανεπίτρεπτο να συζητάμε το κλείσιμο της Εθνικής Τράπεζας που για χρόνια στηρίχτηκε από όλους. Ενημερώσαμε την διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας, τους Βουλευτές Αττικής, τα αρμόδια Υπουργεία και τους καλούμε να δουν το πρόβλημα στη βάση του. Είναι ανεπίτρεπτο να κοιτάνε μόνο νούμερα που και αυτά τα νούμερα δεν ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες και στην δυναμική του Δήμου μας. Τους προειδοποιήσαμε πως εάν κλείσει η Εθνική Τράπεζα ο Δήμος και οι δημότες θα αποσύρουν τις καταθέσεις τους και θα συνεργαστούν με την Τράπεζα που θα μείνει στον τόπο μας”.

Σχετικά Άρθρα

Σέρρες: Διακοπή υδροδότησης από βλάβη του δικτύου

otavoice

Μαρία Καμμά: Η Τήλος έδειξε πάλι την ανθρωπιά της

otavoice

Δήμος Δίου-Ολύμπου: Σβήστηκε η φωτιά στην παρολύμπια περιοχή της Πλάκας Λιτοχώρου

otavoice

Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού: “Περί… δημοσιογραφίας ο λόγος!”

otavoice

Δ. Μαραθώνος: Μεταφορά τροφίμων και νερών με έμφαση στον Βαρνάβα

otavoice

Ευχές για την εορτή της Παναγίας, του δημάρχου Ζακύνθου και Προέδρου ΠΕΔΙΝ

otavoice