OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Αλληλεγγύη του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου σε ιδρύματα και σε πληγέντες Δήμους από την πρόσφατη πυρκαγιά

Μετά την αποστολή της υδροφόρας του Δήμου Μοσχάτου- Ταύρου στη Πεντέλη  για να συμβάλλει στην κατάσβεση της καταστροφικής πυρκαγιάς, ο Δήμος εξακολουθεί να είναι αρωγός στους Δήμους που επλήγησαν.

Επικοινώνησε με τους Δήμους Πεντέλης, Παλλήνης και Μεγάρων θέτοντας το Δήμο στη διάθεσή τους εφόσον απαιτηθεί αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης. Όπως ενημέρωσαν οι εκπρόσωποι του Δήμου Πεντέλης και του Δήμου Παλλήνης δεν χρειάζονται προς το παρόν κάποια μορφή βοήθειας. Όσον αφορά το Δήμο Μεγάρων, ο Δήμαρχος Μεγάρων ζήτησε την άμεση αποστολή εμφιαλωμένου νερού.  Επίσης, σε επικοινωνία με το Ίδρυμα «ΧΑΡΑ» που φιλοξενεί άτομα με ειδικές ανάγκες, εκφράσθηκε η ανάγκη για τα ακόλουθα είδη: πάνες ενηλίκων, χαρτιά υγείας, χαρτί κουζίνας σαμπουάν και αφρόλουτρο.

Οι συγκεντρώσεις των ειδών θα πραγματοποιούνται από το Σάββατο 23 μέχρι την Τετάρτη  27 Ιουλίου 08.00-20.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου στο Μοσχάτο (Κωνσταντινουπόλεως και Σολωμού) και στο π. Δημαρχείο Ταύρου (Πειραιώς και Επταλόφου).

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου- Ταύρου Ανδρέας Ευθυμίου δήλωσε σχετικά:

«Ο Δήμος μας αποδεικνύει έμπρακτα ότι θέτει στο επίκεντρο της προσοχής τον κάθε συμπολίτη. Όταν χρειάζεται η δική μας συνδρομή για παροχή βοήθειας σε άλλες περιοχές ανταποκρινόμαστε αμέσως, όπως έγινε όλα τα προηγούμενα χρόνια και το ίδιο κάνουμε αυτές τις ημέρες στη Πεντέλη και στα Μέγαρα.

Η δική σας συνεισφορά αποτελεί μία βασική προϋπόθεση ανακούφισης των πληγέντων και σας προσκαλώ και αυτή τη φορά να συνδράμετε στους πληγέντες συνεισφέροντας στο μέτρο του δυνατού.

Η ανθρωπιά αποτελεί για εμάς τη βασική προτεραιότητα για την κοινωνική συνοχή. Πιστεύουμε στην έμπρακτη αλληλεγγύη γιατί έτσι μόνο αντιπαλεύουμε τον κοινωνικό αποκλεισμό και ενδυναμώνουμε τη τοπική κοινωνία».

Σχετικά Άρθρα

Ο ιδρυτής του otavoice σχολιάζει αυτοδιοικητικά στο “Σημείο Αναφοράς” (Attica TV)

otavoice

Ο Δήμος Αθηναίων δικαιώνεται με παρέμβαση στο ΣτΕ

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «Το απόστημα θα σπάσει- Δίνουμε ένα τέλος σε όλα αυτά που πληγώνουν τους πολίτες»

otavoice

Η ΚΕΔΕ στο Forum του ΟΗΕ για τους στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης

otavoice

Δ.Βριλησσίων: Ολοκληρώθηκαν οι διαγραμμίσεις, σε περισσότερες από 100 διαβάσεις πεζών

otavoice

Δ.Πύργου: Τιμήθηκαν οι πατριώτες που εκτελέστηκαν στα Φονικά από τους Ναζί

otavoice