OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δήμος Κρωπίας: Σε ετοιμότητα για παροχή βοήθειας στις πληγείσες περιοχές

Ο Δήμος Κρωπίας και ιδιωτικοί κοινωνικοί φορείς αλληλέγγυοι στις περιοχές των Δήμων, Πεντέλης, Παλλήνης, Ραφήνας-Πικερμίου

Ο Δήμαρχος Κρωπίας, Δημήτριος Κιούσης, οι αντιδημαρχίες Πολιτικής Προστασίας, Κοινωνικών Υπηρεσιών με τους επικεφαλής, Θεόδωρο Γρίβα, Σπύρο Κόλλια, ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης, Αντώνης Κορωνιάς και κοινωνικοί ιδιωτικοί φορείς βρίσκονται από χθες το βράδυ 19 Ιουλίου, σε πλήρη ετοιμότητα προσφοράς βοήθειας στις πληγείσες περιοχές της μεγάλης πυρκαγιάς της Πεντέλης.

Ειδικότερα, κλιμάκιο της πολιτικής προστασίας Δήμου Κρωπίας ήταν το βράδυ σε επιχειρησιακό σημείο της πυρκαγιάς. Παράλληλα, ο ιδιωτικός κοινωνικός φορέας «Ταξιάρχης» (Πρότυπο Κέντρο Αναπτυξιακής Παρέμβασης) και το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Κρωπίας, τέθηκαν στη διάθεση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ) προκειμένου αν χρειαστεί να φιλοξενήσουν πολίτες που είτε εκκένωσαν τις οικίες τους είτε αυτές υπέστησαν ζημιές ή κάηκαν από την μεγάλη πυρκαγιά.

Σε κάθε περίπτωση, ο Δήμος, οι σύλλογοι και οι πολίτες του Δήμου Κρωπίας, είναι σε ετοιμότητα για κάθε παροχή βοήθειας στους πληγέντες και στα πληρώματα των Πυροσβεστικών και Εθελοντικών δυνάμεων που επιχειρούν.

Ταυτόχρονα καλούνται όλοι οι σύλλογοι οικιστικών περιοχών της περιφέρειας του Δήμου, να βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα συνδρομής επιτήρησης των περιοχών τους.

Τηλέφωνα Πολιτικής Προστασίας Δήμου Κρωπίας: 210-662 06 75

Σχετικά Άρθρα

Π.Κρήτης: Ξεκίνησε το 2ο κοινό Συνέδριο των Περιφερειακών Δικτύων Πληροφοριών

otavoice

Π.Π: Στήριξη της Δημόσιας Υγείας – Νέες Παραδόσεις Ιατρικού Εξοπλισμού

otavoice

Π.Ν.Α: Πρώτο δοκιμαστικό δρομολόγιο πλοίου στη Νήσο Ρω

otavoice

Ηχηρό «όχι» από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο σχέδιο του ΤΑΙΠΕΔ για την Αρετσού

otavoice

Δ. Ρόδου: Ο Αν. Κωνσταντάρος διευθύνων σύμβουλος στον Οργανισμό Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού

otavoice

Για πρώτη φορά στο δήμο Θερμαϊκού, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου

otavoice