OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο δήμαρχος Καλαμαριάς: “Τέλος καλό όλα καλά αφού το προλάβαμε”

“Χθες το βράδυ αφού τελείωσα μια σύσκεψη στο δημαρχείο έδωσα σημασία στον πόνο που ένιωθα από το μεσημέρι, εκτάκτως εισήχθη με οξεία σκωληκοειδίτιδα και σήμερα το πρωί οδηγήθηκα στο χειρουργείο. Τέλος καλό όλα καλά αφού το προλάβαμε”, γράφει σε ανάρτηση του ο δήμαρχος Καλαμαριάς Γιάννης Δαρδαμανέλης. 

Ο δήμαρχος τονίζει πως, υπάρχουν κι αυτές οι στιγμές που μας θυμίζουν ότι δεν μπορούμε να δουλεύουμε 24ώρες τη μέρα, ότι είμαστε άνθρωποι και πρέπει να παίρνουμε τις ανάσες μας.
Ωστόσο και η αγάπη που εισπράττεις όταν η νοσηλεύτρια που σου κρατά το χέρι στο χειρουργείο σου λέει “γιατρέ, τον Δήμαρχό μας και τα μάτια σου”, ενώ δεν την ξέρεις καν είναι δύναμη να συνεχίσω να αντέχω.
Ευχαριστώ τον γιατρό μου κ. Αποστολίδη και όλο το ιατρικό προσωπικό για τη στήριξη και την αμεσότητα, ώστε να μπορέσω άμεσα να επιστρέψω στα καθήκοντα μου, τον πρόεδρό μας Δημήτρη Κυρατζή για την πρώτη διάγνωση και την Ελένη Φύκα που δεν έλλειψε από το πλευρό μου. Σας ευχαριστώ όλους έναν προς έναν που δεν με αφήσατε στιγμή να νιώσω μόνος.
Να προσέχετε τους εαυτούς σας. Δεν έχετε τίποτα πολυτιμότερο…..

Σχετικά Άρθρα

Δ.Ναυπλιέων: Ψήφισμα για την αξιοποίηση της Καραθώνας

otavoice

Η ΔΕΥΑ Κω ανάθεσε μελέτη για τους υδατικούς πόρους

otavoice

Δ. Λουκάς: ❝Σε τροχιά ανάπτυξης ο Δήμος Λαυρεωτικής❞

otavoice

Από 26/8 ξεκινούν οι εγγραφές στο Δημοτικό κολυμβητήριο Ηλιούπολης

otavoice

Ο Δήμος Κορινθίων αλλάζει τα πάντα στις αθλητικές υποδομές

otavoice

Ο Δ. Πτωχός στην Έκθεση Τεγέας: Έργα, Καινοτομίες και Αναπτυξιακές Πρωτοβουλίες

otavoice