OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Καμπόσος: Αποκαθιστώ την αλήθεια για την καταλληλότητα του νερού- Μήνυση κατά Μαλτέζου

“Το έχω πεί ένα εκατομμύριο φορές, δεν υπάρχει καμμιά ανησυχία για το νερό που υδρεύεται ο Δήμος ΄Αργους Μηνυνών. Δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι δεν σέβονται ούτε το αξίωμα τους ούτε σέβονται τον κόσμο”.

Αυτά τόνισε με αυστηρό ύφος ο δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος σε συνέντευξη τύπου απαντώντας στις συκοφαντίες του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου και πρώην Αντιπεριφερειάρχη κ. Μαλτέζου Ιωάννη περί ακαταλληλότητας του νερού που υδρεύεται η πόλη και ξεκαθάρισε ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη. Θα καταθέσουμε σήμερα μηνύσεις στον Εισαγγελέα υπηρεσίας για να μπουν τα πράγματα στη σειρά τους.

Δεν λειτουργούμε ούτε ως συκοφάντες, ούτε ως ψεύτες γιατί θέλουμε να αποκομίσουμε κάποιο πρόσκαιρο όφελος. Υπάρχουν επίσημα έγγραφα, που μπορεί όποιος θέλει να τα δει, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το νερό μας.

Το βρώμικο 2019 δεν θα επαναληφθεί. Το πολύ συγνώμη δεν οφελεί. Θα κινηθούμε για να αποκατασταθεί η νομιμότητα τόσο για τους συκοφάντες όσο και για το τοπικό κανάλι που συμμετείχε σε αυτή την μεθόδευση με τα επιλήψιμα που ακούστηκαν χωρίς καν να μας ρωτήσει.

Ο κόσμος δίνει στον Καμπόσο 60%, είπε με νόημα και το κάνει για να σταματήσει όλους αυτούς τους συκοφάντες, τον βόρβορο. Ο δήμαρχος αποδίδει σε πολιτικά και προσωπικά κίνητρα την προσπάθεια δημιουργίας πανικού στον κόσμο με τα ψεύδη περί επικινδυνότητας της δημόσιας υγείας.

 

Σχετικά Άρθρα

Στελεχώνεται η Πολεοδομία Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

otavoice

Με ταχείς ρυθμούς, η ψηφιοποίηση δεκάδων χιλιάδων αρχείων του Δήμου Κατερίνης

otavoice

Δήμος και Εμπορικός Σύλλογος Διονύσου ενώνουν τις δυνάμεις τους

otavoice

Στο Μεξικό, για τους Παγκόσμιους Παιδικούς Αγώνες, αποστολή του Δήμου Ήλιδας

otavoice

Π.Κ.Μ: Εννέα υποτροφίες σε νέες και νέους, για επαγγελματική κατάρτιση

otavoice

Π.Α: Υπεγράφη η κατασκευή του αστικού περιπάτου στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

otavoice