OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Παρεμβάσεις καθαρισμού & συντήρησης σε γειτονιές του Δήμου Κερατσινίου

Το τελευταίο τρίμηνο το Τμήμα Άμεσης Παρέμβασης της Διεύθυνσης Καθαριότητας του δήμου, πραγματοποίησε 20 στοχευμένες δράσεις καθαρισμού σε γειτονιές του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας και συγκεκριμένα: Στην πλατεία Κρήτης, πλατεία Ταϋγέτου, πλατεία Πόντου, περιοχή Μ. Κατράκη, Γαληνού, Κολυμβητηρίου-Ιχθυόσκαλας, Σελεπίτσαρι, Κοκκινόβραχος, πλατεία Ναυπάκτου, Θυμάτων Κατοχής & Αϊνστάιν, Σιταποθήκες, περιοχή Κέντρου Υγείας, Ακροκέραμου γέφυρες ΑΓΕΤ, περιοχή γηπέδου Βάζος και πλατεία Βάρναλη.

Ακόμη πραγματοποιήθηκαν σημαντικές παρεμβάσεις σε εγκαταλελειμμένες κατοικίες στην περιοχή των προσφυγικών κατοικιών του κέντρου καθώς και σε εγκαταλελειμμένες κατοικίες μετά από εισαγγελική παρέμβαση (Ρήγα Φεραίου, Π. Φύσσα, Μακρυγιάννη, Εμ. Μπενάκη).

Παράλληλα, συνεχίστηκαν οι απολυμάνσεις και τα ασπρίσματα σε εσοχές κάδων, έξω από παιδικές χαρές. Συνεχίζονται οι δράσεις και τον Αύγουστο στοχευμένα σε πλατείες και σε σημεία που συγκεντρώνονται μαζικά οι πολίτες, με στόχο η πόλη να είναι καθαρή και αξιοπρεπή για τους δημότες. Η προσπάθεια των εργαζομένων για μία πιο καθαρή πόλη συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς, η στήριξη και η βοήθεια όμως από τους πολίτες, κυρίως σε περιόδους καύσωνα και την περίοδο των αδειών, είναι πολύ σημαντική.

Προσέχουμε το περιβάλλον, πετάμε τα σκουπίδια στους κάδους, κρατάμε καθαρές τις πλατείες και τις παιδικές χαρές που συναθροίζεται πολύς κόσμος

Σχετικά Άρθρα

Συναντήσεις για σημαντικά ζητήματα του Δήμου Κω, είχε στην Αθήνα ο Θ. Νικηταράς

otavoice

Δ.Πυλαίας-Χορτιάτη: Φόρος Τιμής για τα θύματα της ναζιστικής θηριωδίας στο Ασβεστοχώρι

otavoice

Δ.Ηλιούπολης: Ανυπόστατο ψεύδος η δήθεν παραχώρηση Δημοτικού χώρου για εκδήλωση

otavoice

Τελετή Λήξης για τα θερινά προγράμματα του Δήμου Ιλίου

otavoice

Δ.Εορδαίας: Βράβευση για την συμμετοχή του στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2023

otavoice

Γ.Χατζημάρκος: Αύξηση προϋπολογισμού για ενίσχυση τουριστικών επενδύσεων, μέσω του Αναπτυξιακού Νόμου

otavoice