OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Περ. Αττικής-ΠΙΣ: Διαδικτυακή ημερίδα για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τον Ιατρικό Σύλλογο της Αθήνας Διαδικτυακή Ημερίδα με θέμα «ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ – ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ».

Ο Πρόεδρος του ΙΣΑ και Περφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης ενημέρωσε τους δεκάδες συναδέλφους που παρακολούθησαν για τις νέες συνθήκες που δημιουργούνται και τις θέσεις του ΙΣΑ, ενώ αξιόλογοι ομιλητές ανέπτυξαν το θέμα εκτενώς και απάντησαν στα αλλεπάλληλα ερωτήματα που διατυπώθηκαν από τους συμμετέχοντες.

Όπως αναφέρει στο otavoice.gr η Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής και ιατρός στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο, Πολυτίμη Λεονάρδου, “ο ΙΣΑ είναι πρωτοπόρος πάντα στις εξελίξεις και στέκεσαι διαρκώς στο πλευρό των ιατρών προς όφελος των ασθενών τους!”

Στην ημερίδα συμμετείχε και ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Αττικής, κ. Γιάννης Κεχρής, ο Γεν. Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους και καταξιωμένοι επιστήμονες όπως οι Πατσουράκος Φώτης, Φουστάνος Ανδρέας, Τσούκαλος Στάθης, Ψυχάρης Παναγιώτης. Ελευθερίου Γεώργιος , Υφαντόπουλος Γιάννης.

Σχετικά Άρθρα

Τιμήθηκαν οι ήρωες στην επετειακή εκδήλωση της μάχης του Ωρωπού

otavoice

Δ.Κορινθίων: Αναβάθμιση των αγωνιστικών χώρων σε τρία γήπεδα

otavoice

Δ.Κοζάνης: Σε εξέλιξη εργασίες συντήρησης διαβάσεων σε κεντρικές οδούς

otavoice

Δ.Θεσ/νίκης: Ο Σπύρος Τζελέπης νέος εντεταλμένος σύμβουλος για τα αδέσποτα

otavoice

Μαγική βραδιά με τους Στ. Κορκολή-Γ. Θεοφάνους, στο Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου

otavoice

Δ.Λυκόβρυσης-Πεύκης: Ανοιχτά και δωρεάν, τα 2 κολυμβητήρια τον Αύγουστο

otavoice