OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Σε εξέλιξη έργα οδοποιίας 2.300.000 € στον Δήμο Λίμνης Πλαστήρα

Ολοκληρώθηκαν δύο γέφυρες στον οικισμό «Κουτσοδήμου» στο Κρυονέρι, άλλα έργα αποκατάστασης από «Ιανό» στο Μεσενικόλα, Λαμπερό, Κερασιά, συνολικού προϋπολογισμού 258.350 ευρώ, με την έκπτωση 193.530 ευρώ, οι οποίες καταστράφηκαν από τον κυκλώνα «Ιανός». Με την ολοκλήρωση του έργου αποκαταστάθηκε η επικοινωνία του οικισμού με την κοινότητα και λύθηκε οριστικά το πρόβλημα της πρόσβασης των κτηνοτρόφων και η σύνδεση της Κοινότητας Κρυονερίου.

Με την έκδοση σχετικής άδειας από το Δασαρχείο, άρχισαν οι εργασίες καθαρισμού του επαρχιακού δρόμου Φυλακτής – Πετρίλου, ευθύνης της Περιφέρειας Θεσσαλίας, που είχε καταστραφεί από τον «Ιανό». Ο δρόμος πέραν της σύνδεσης των Δήμων Λίμνης Πλαστήρα – Αργιθέας, είναι πολύτιμος για τους κτηνοτρόφους της περιοχής.

Στην τελική ευθεία η δημοπράτηση ενός σημαντικού έργου αγροτικής οδοποιίας το οποίο εντάχθηκε στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», συνολικού προϋπολογισμού 1,3 εκατ. ευρώ, το οποίο περιλαμβάνει σημαντικές παρεμβάσεις στην Αμπελουργική Ζώνη Μοσχάτου – Μεσενικόλα, καθώς και ασφαλτόστρωση του οικισμού Ράζια Μορφοβουνίου.

Προς έγκριση έργο τσιμεντόστρωσης αγροτικών δρόμων 3,5 χλμ στην καλλιεργητική ζώνη Κερασιά – Κρυονέρι – Καλύβια Φυλακτής – Πεζούλας, συνολικού προϋπολογισμού 500.000, το οποίο υπέβαλε ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Σχετικά Άρθρα

Η ΔΕ Κασσάνδρας σφράγισε τις δύο πισίνες της μοιραίας κατασκήνωσης

otavoice

Δήμαρχος Βριλησσίων: Καμιά συνδρομή από την Πυροσβεστική παρά τις συνεχείς εκκλήσεις μας

otavoice

Δήμαρχος Θάσου: “Ανόρυξη νέων γεωτρήσεων για την λειψυδρία”

otavoice

Σικυώνιοι Αρχαιολογικοί Περίπατοι: Μια ξεχωριστή εμπειρία ξενάγησης στην Αρχ. Σικυώνα

otavoice

Δ.Πατρέων: Ενημέρωση παιδιών των παιδικών κατασκηνώσεων, για την προσβασιμότητα

otavoice

Δήμαρχος Πεντέλης; «Έπρεπε τα εναέρια μέσα, να έρθουν νωρίτερα»

otavoice