OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Στις πυρόπληκτες περιοχές της Πεντέλης, η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας

Σε παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας προς τις δυνάμεις που επιχειρούν στις πυρόπληκτες περιοχές της Πεντέλης, προχώρησε άμεσα ο Δήμος Νέας Ιωνίας, θέλοντας να συνδράμει στις υπεράνθρωπες προσπάθειες αντιμετώπισής της.

Συγκεκριμένα, η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου, μαζί με κλιμάκιο του Δήμου, παρέδωσε μεγάλη ποσότητα εμφιαλωμένων νερών στο Δημαρχείο Πεντέλης, στο Δημοτικό Κατάστημα Πεντέλης και στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ).

Η κα. Θωμαΐδου είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τη Δήμαρχο Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά, καθώς και συνάντηση με τους Αντιδημάρχους του Δήμου Πεντέλης Ηλία Τσουχνικά, Ελένη Πολίτη και Αναστασία Κοσμοπούλου στους οποίους επεσήμανε ότι ο Δήμος Νέας Ιωνίας βρίσκεται δίπλα και στηρίζει εμπράκτως με κάθε δύναμη αυτή τη μεγάλη προσπάθεια ανασυγκρότησης της επόμενης ημέρας.

Στη συνέχεια η Δήμαρχος μετέβη στο Νταού Πεντέλης όπου διαπίστωσε το μέγεθος της καταστροφής μια περιοχής ιδιαίτερου φυσικού κάλλους για τη Βόρεια Αττική.

Σχετικά Άρθρα

Δ. Ιλίου: Πολιτιστικός Σεπτέβρης 2024 – Το πρόγραμμα

otavoice

Δ.Β.Κυνουρίας: Μουσική βραδιά κάτω από την πανσέληνο του Αυγούστου

otavoice

Δ.Ηρακλείου Αττικής: Ανοικτό το Κτήμα Φιξ την Δευτέρα 19/8 για την Αυγουστιάτικη πανσέληνο

otavoice

Συνεργασία των Δήμων Ρεθύμνης και Νάπολης Ιταλίας

otavoice

Ο Δήμαρχος Γορτυνίας στη λαϊκή συνέλευση κατοίκων στη Δόξα Γορτυνίας

otavoice

Κ. Τζιούμης: «Οι συνδημότες μας βλέπουν ότι δουλεύουμε»

otavoice