OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Το πιο όμορφο πάρτι για τα ΚΑΠΗ, στην παραλία Γλυφάδας

Οι ηλικίες είναι… μόνο στις ταυτότητες για τα μέλη των ΚΑΠΗ Γλυφάδας, που έχουν αστείρευτο κέφι, ζωντάνια και ξέρουν να γλεντούν ! Το απέδειξαν για άλλη μια φορά σήμερα το πρωί, με τον χορό, τα γέλια τους, τα αστεία τους, τα πειράγματά τους στην παραλία Γλυφάδας. Επί δύο και πλέον ώρες η Γ΄Μαρίνα μετατράπηκε σε πίστα χορού, ενώ τα μεζεδάκια και τα δροσερά αναψυκτικά συνόδευσαν το όμορφο γλέντι που επιμελήθηκε μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

«Είναι μεγάλη χαρά και ικανοποίηση να βλέπουμε ότι οι πρωτοβουλίες αυτές έχουν ανταπόκριση και δίνουν τόση χαρά. Κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για τους γονείς μας, η αγκαλιά μας είναι πάντα ανοιχτή και γεμάτη αγάπη», τόνισε ο Δήμαρχος. Η όμορφη αυτή γιορτή στην παραλία, με πολλή μουσική και εδέσματα, πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη του Κ.Α.Π.ΠΑ. και της Προέδρου του Μαίρης Παπάζογλου.

Στην πρώτη γραμμή, ο Αντιπρόεδρος του Κ.Α.Π.ΠΑ., υπεύθυνος για τα ΚΑΠΗ, Βασίλης Νικάκης, ο οποίος φρόντισε ακούραστα τα πάντα από την αρχή μέχρι το τέλος. Παραβρέθηκαν, ακόμη, η Αντιδήμαρχος Ελένη Καράχου – Σκούταρη, ο τ. Αντιδήμαρχος Δημήτρης Ακρίβος και ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Γλυφάδας Παναγιώτης Σκαλτσάς. Την όμορφη διοργάνωση φρόντισαν επίσης ο Διευθυντής του Κ.Α.Π.ΠΑ. Τάσος Γουναρίδης, καθώς και ο Σταύρος Γιακουμάκης, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Η εκδήλωση άφησε σε όλους τις καλύτερες εντυπώσεις, μία θετική αύρα και την υπόσχεση για πολλές και όμορφες γιορτές μετά την επιστροφή από τις καλοκαιρινές διακοπές.

Σχετικά Άρθρα

Δ. Ιλίου: Πολιτιστικός Σεπτέβρης 2024 – Το πρόγραμμα

otavoice

Δ.Β.Κυνουρίας: Μουσική βραδιά κάτω από την πανσέληνο του Αυγούστου

otavoice

Δ.Ηρακλείου Αττικής: Ανοικτό το Κτήμα Φιξ την Δευτέρα 19/8 για την Αυγουστιάτικη πανσέληνο

otavoice

Συνεργασία των Δήμων Ρεθύμνης και Νάπολης Ιταλίας

otavoice

Ο Δήμαρχος Γορτυνίας στη λαϊκή συνέλευση κατοίκων στη Δόξα Γορτυνίας

otavoice

Κ. Τζιούμης: «Οι συνδημότες μας βλέπουν ότι δουλεύουμε»

otavoice