OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Ζέρβας: «Δημιουργούμε ένα μπαλκόνι στη θάλασσα»

Προχωρά ο σχεδιασμός του Δήμου Θεσσαλονίκης για την κατασκευή ντεκ στην παλιά παραλία, με σκοπό τη διεύρυνση του αστικού κοινόχρηστου χώρου προς την πλευρά της θάλασσας, ώστε να δοθεί «ανάσα» στις χιλιάδες κατοίκων και τουριστών που επισκέπτονται καθημερινά το παραλιακό μέτωπο.

Ο αρχιτεκτονικός διαγωνισμός ιδεών που είχε προκηρυχθεί από τον Δήμο Θεσσαλονίκης για το ντεκ που θα επεκτείνει το κρηπίδωμα της παλιάς παραλίας ολοκληρώθηκε με την κατάθεση δεκαπέντε προτάσεων.

«Η παλιά παραλία αποκτά νέα μορφή. Στο πιο αγαπημένο σημείο της πόλης, εκεί που εκατοντάδες περνούν καθημερινά, από το λιμάνι μέχρι τον Λευκό Πύργο, ερχόμαστε να δημιουργήσουμε ένα μπαλκόνι στη θάλασσα. Ένα από τα ωραιότερα σημεία της πόλης ανανεώνεται και γίνεται πιο φιλικό για κατοίκους και επισκέπτες. Μαζί με την ανάπλαση του άξονα της Αριστοτέλους και σειρά άλλων παρεμβάσεων στο κέντρο της πόλης, η Θεσσαλονίκη αποκτά επιτέλους την εικόνα που της αξίζει. Δεσμευτήκαμε. Το κάνουμε πράξη. Η Θεσσαλονίκη αλλάζει», τόνισε σε σχετική δήλωσή του ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Σχετικά Άρθρα

Δ. Ιλίου: Πολιτιστικός Σεπτέβρης 2024 – Το πρόγραμμα

otavoice

Δ.Β.Κυνουρίας: Μουσική βραδιά κάτω από την πανσέληνο του Αυγούστου

otavoice

Δ.Ηρακλείου Αττικής: Ανοικτό το Κτήμα Φιξ την Δευτέρα 19/8 για την Αυγουστιάτικη πανσέληνο

otavoice

Συνεργασία των Δήμων Ρεθύμνης και Νάπολης Ιταλίας

otavoice

Ο Δήμαρχος Γορτυνίας στη λαϊκή συνέλευση κατοίκων στη Δόξα Γορτυνίας

otavoice

Κ. Τζιούμης: «Οι συνδημότες μας βλέπουν ότι δουλεύουμε»

otavoice