OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Αγιασμός στις κατασκηνώσεις της Νεράιδας του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα

Αγιασμό στις κατασκηνώσεις της Νεράιδας του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα τέλεσε ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Τιμόθεος.

Παρόντες ο δήμαρχος, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Θέος Απ., Μηλίτσης Αλ. Ξηροφώτου Β. και Τσιαμαντάς Στ., ο πρόεδρος του ΔΣ και των κατασκηνώσεων κ. Στεργιόπουλος Θωμάς, ο οποίος καλωσόρισε παιδιά και επισήμους. Παρόντες ήταν το προεδρείο του Συλλόγου Τριτεκνων Λεμεσού Κύπρου, παιδιά των οποίων φιλοξενούνται στην κατασκήνωση αλλά και των Τριτέκνων Καρδίτσας με τον πρόεδρο κ. Γ.Καπράνα.

Εμπνευσμένη η ομιλία του μητροπολίτη προς τα παιδιά, ο οποίος μοίρασε αναμνηστικά. Ο δήμαρχος κ. Νάνος ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη, τα μέλη του ΔΣ και το προσωπικό της κατασκήνωσης και καλωσόρισε τα παιδιά. Ιδιαίτερη αναφορά έκαμε στα παιδιά από την Κύπρο και την καλή συνεργασία με τον Σύλλογο Τριτέκνων Λεμεσού, αναφέροντας ότι η κατασκήνωση είναι ανοιχτή για τους αδελφούς Κύπριους αλλά και για τον Ελληνισμό ανά τον κόσμο. Ο Κύπριος πρόεδρος κ. Μάριος Χατζηγιάννης ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές για την φιλοξενία των παιδιών και ανέφερε ότι ανοίγονται προοπτικές ευρύτερης συνεργασίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος οι κατασκηνώσεις λειτούργησαν τον Ιούλιο με φιλοξενία φοιτητών από τα Πανεπιστήμια Θεσσαλίας (τμ. Δασολογίας) Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών (θερινή εικαστική Ακαδημία) Κρήτης (αρχαιολογικό Ρεθύμνου), οι φοιτητές συμμετείχαν σε αρχαιολογική ανασκαφή στη λίμνη Πλαστήρα.  Με την λήξη της κατασκηνωτικής περιόδου, προγραμματίζεται ανακαίνιση των εγκαταστάσεων, έργο προϋπολογισμού 150.000 ευρώ.

Σχετικά Άρθρα

Συνάντηση δημάρχου Σύρου-Ερμούπολης με τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης

otavoice

Η Περιφέρεια Κρήτης υποστηρίζει την ενεργειακή δημοκρατία προς όφελος των πολιτών

otavoice

Δ. Πτωχός για πανώλη: «Έχουμε εμπιστοσύνη στις υπηρεσίες μας, καμία απειλή για τον άνθρωπο»

otavoice

Το αρχαιολογικό μουσείο της Τήλου εγκαινίασε η υπ. Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη

otavoice

ΠΔΕ-Β. Γιαννόπουλος : «Οδική ασφάλεια και αντιπλημμυρική θωράκιση σε προτεραιότητα»

otavoice

Ο δήμαρχος Γρηγόρης Αλεξόπουλος στη Ρακίτα Αχαΐας

otavoice