OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δήμος Διονύσου: Τραυματισμός γυναίκας από σκάγια – Καλαφατέλης: «Καταδικάζω απερίφραστα το συμβάν»

Άγιο είχε γυναίκα στο Κρυονέρι Αττικής όταν γείτονάς της κυνηγούσε παράνομα αγριόχοιρους το βράδυ της Τετάρτης και την τραυμάτισε, ευτυχώς, ελαφρά.

Ο απρόσεχτος κάτοικος της περιοχής μόλις αντιλήφθηκε τα ζώα έβγαλε την καραμπίνα του και άρχισε να τα καταδιώκει πυροβολώντας προς το μέρος τους.

Όμως η απροσεξία του παραλίγο να οδηγήσει σε τραγωδία καθώς από τα σκάγια του όπλου τραυματίστηκε μια γειτόνισσα του που είχε βγει από το σπίτι της για να δει τι συνέβαινε.

Ειδοποιήθηκε αμέσως η αστυνομία και ο δράστης συνελήφθη επιτόπου.

Ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης εξέφρασε τον αποτροπιασμό του και καταδίκασε το συμβάν που παρά λίγο να καταλήξει σε τραγωδία. «Δεν έχει κανείς το δικαίωμα να θέτει σε κίνδυνο, για οποιοδήποτε λόγο, τη ζωή συμπολιτών μας» ανέφερε μεταξύ άλλων σε σχετική του δήλωση ενώ παράλληλα κάλεσε τις αρμόδιες αρχές να μεριμνήσουν προς κάθε κατεύθυνση για την πιστή εφαρμογή του νόμου.

Αναλυτικά η δήλωση του Δημάρχου Διονύσου Γιάννη καλαφατέλη με αφορμή τον ελαφρύ τραυματισμού κατοίκου στο πλαίσιο παράνομου κυνηγιού αγριόχοιρων:

«Σε σχέση με το λυπηρό περιστατικό που συνέβη το βράδυ της Τετάρτης 10 Αυγούστου στο Κρυονέρι, που είχε ως αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό μιας γυναίκας κατοίκου του Δήμου μας από σκάγια, στο πλαίσιο παράνομου κυνηγιού αγέλης αγριόχοιρων από άλλο κάτοικο της περιοχής, εκφράζω τον αποτροπιασμό μου και καταδικάζω απερίφραστα το συμβάν που παρά λίγο να καταλήξει σε τραγωδία. Δεν έχει κανείς το δικαίωμα να θέτει σε κίνδυνο, για οποιοδήποτε λόγο, τη ζωή συμπολιτών μας. Ως Δήμος Διονύσου καλούμε τις αρμόδιες αρχές να μεριμνήσουν προς κάθε κατεύθυνση για την πιστή εφαρμογή του νόμου. Παράλληλα  καλούμε τα Δασαρχεία Πεντέλης και Πάρνηθας και τις άλλες υπηρεσίες της Πολιτείας να εκπονήσουν ένα αποτελεσματικό σχέδιο για τη μείωση του πληθυσμού των αγριόχοιρων και την απομάκρυνση των ζώων από τα όρια του Δήμου Διονύσου, προκειμένου να αποφύγουμε στο μέλλον δυσάρεστες εξελίξεις, όπως τραυματισμούς πολιτών ή ακόμη και ανθρώπινες απώλειες».  

Σχετικά Άρθρα

O Δήμος Καλαμαριάς στο πλευρό του Δήμου Θέρμης, για την πυρκαγιά

otavoice

Ο δήμαρχος Καβάλας παρουσίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του Αναπτυξιακού Οργανισμού “ΦΙΛΙΠΠΟΙ”

otavoice

ΠΔΕ: Προσπάθειες εξαπάτησης συναλλασσομένων με το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης

otavoice

Δήμαρχος Νάξου: «Η βία και οι απειλές στο ΔΣ δεν θα γίνονται πλέον ανεκτές»

otavoice

Π.Δ.Ε: Συνάντηση Θ.Βασιλόπουλου και Δ/ντριας Β΄θμιας εκπαίδευσης

otavoice

Δ.Αιγιαλείας: Ολοκληρώθηκαν τα 3 πρώτα προγράμματα κατάρτισης νέων αγροτών

otavoice