OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Πολιτιστικά Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δήμος Καρπενησίου: Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι φετινές Γιορτές Δάσους

Μια υπέροχη αυγουστιάτικη βραδιά στον Προυσό μας χάρισαν, οι Trio Mousikanti, μια παρέα βιρτουόζων μουσικών, ένα φλογερό Τρίο. Ο Μανώλης Καραντίνης με το μπουζούκι του, ο Θάνος Γκιουλετζής με το βιολί του και ο Αχιλλέας Σοφούδης με το πιάνο του και τη φωνή του, έστησαν μια μοναδική μουσική παράσταση επί σκηνής.

Την Κυριακή 21 Αυγούστου στα Λακκώματα Καλλιακούδας αποτίσαμε τις πρέπουσες τιμές στην 44η γιορτή Μνήμης για τη Μάχη της Καλλιακούδας που έλαβε χώρα τον Αύγουστο του 1823.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο φιλόλογος καθηγητής Ευάγγελος Πέχας που αναφέρθηκε στο ιστορικό της μέρας. Η εκδήλωση ήταν μια συνδιοργάνωση της Αντιπεριφέρειας Π.Ε Ευρυτανίας, του Δήμου Καρπενησίου, των Κοινοτήτων Μεγάλου Χωριού, Ανιάδας, Καρίτσας, Ροσκάς και Ψιανών και των Συλλόγων Αναδιωτών «Η Αετοβρύση», των Μεγαλοχωριτών «Η Αγία Παρασκευή» και του Συλλόγου «Καλλιακούδα».

Η αυλαία των φετινών Γιορτών Δάσους έπεσε την Κυριακή 21 Αυγούστου με μια πολύ όμορφη θεατρική βραδιά που μας χάρισε το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης με τον «Κατά Φαντασίαν Ασθενή» του Μολιέρου, μια από τις πιο διάσημες κωμωδίες του παγκόσμιου θεάτρου. Συγκλονιστικές ερμηνείες και στιγμές χαράς από καταξιωμένους ηθοποιούς που ζωντάνεψαν τους υπέροχους χαρακτήρες του Μολιέρου και πρόσφεραν άφθονο γέλιο στο κατάμεστο Συνεδριακό Κέντρο.

Σχετικά Άρθρα

Πάνω από 50 ρουκέτες έριξε η Χεζμπολάχ στο Βόρειο Ισραήλ

otavoice

Δ.Ναυπλιέων: Ψήφισμα για την αξιοποίηση της Καραθώνας

otavoice

Η ΔΕΥΑ Κω ανάθεσε μελέτη για τους υδατικούς πόρους

otavoice

Δ. Λουκάς: ❝Σε τροχιά ανάπτυξης ο Δήμος Λαυρεωτικής❞

otavoice

Από 26/8 ξεκινούν οι εγγραφές στο Δημοτικό κολυμβητήριο Ηλιούπολης

otavoice

Ο Δήμος Κορινθίων αλλάζει τα πάντα στις αθλητικές υποδομές

otavoice