OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Αργοστόλι: Μήνυση κατοίκου σε Δήμαρχο-Αντιδήμαρχο για παράβαση καθήκοντος

Το κατώφλι του Εισαγγελέα αναμένεται να περάσουν σύντομα ο Δήμαρχος Αργοστολίου, Θεόφιλος Μιχαλάτος, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Διονύσης Μινέτος και ο υπάλληλος του Δήμου, Μάκης Φιλιππάτος, μετά την μηνυτήρια αναφορά που έγινε από κάτοικο των Βλαχάτων.

Η κάτοικος των Βλαχάτων, Πολυτίμη Κοσμετάτου, ζητά την ποινική δίωξη των ανωτέρω τους οποίους κατηγορεί για παράβαση καθήκοντος κατ΄εξακολούθηση και κατά συναυτουργία και της παράβασης υποχρέωσης να διανοίξουν και να συντηρήσουν δημοτικό κοινόχρηστο δρόμο εντός της Κοινότητας Βλαχάτων.

Τους κατηγορεί μάλιστα για δόλο και εγκληματική αμέλεια διότι δεν ενήργησαν όπως ορίζει ο νόμος για να μην πειράξουν τους… ημέτερους και αναγκαστούν να κατεδαφίσουν κοτέτσια, μάντρες και πρόχειρες κατασκευές που βρίσκονται εντός του κοινοτικού δρόμου.

Το περισσότερο «ανάθεμα» από την μηνύτρια πέφτει στον υπάλληλο των Τεχνικών Υπηρεσιών, Μάκη Φιλιππάτο, ο οποίος σύμφωνα με το έγγραφο της αναφοράς κωφεύει και αγνοεί επιδεικτικά να προβεί στην οριοθέτηση του δρόμου, έτσι ώστε να κάνει στη συνέχεια αυτοψία η Πολεοδομία και να συντάξει την έκθεσή της για να προχωρήσει ο Δήμος στην διάνοιξη και συντήρηση του δρόμου.

Πηγή efimeridakefalonia.gr

Σχετικά Άρθρα

Δ. Αθηναίων: Αυξημένα μέτρα ασφαλείας λόγω ισχυρών ριπών ανέμου στην Αττική

otavoice

Απόλυτα καθαρές οι παραλίες του Δήμου Λαυρεωτικής

otavoice

Δήμος Ηλιούπολης: Άμεση λήψη μέτρων για την Προστασία των Αδέσποτων ζώων

otavoice

Δήμαρχος Δυτικής Αχαϊας: «Βασική προτεραιότητα η συνεχής αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού»

otavoice

Άμεσα και με ασφάλεια εκκενώθηκε η παιδική κατασκήνωση του Δήμου Ασπροπύργου

otavoice

Αντίδραση Πελετίδη: Ο Υπουργός Παιδείας συζήτησε το κτιριακό των σχολείων χωρίς τον δήμο Πατρέων

otavoice