OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δήμος Π. Φαλήρου: Εγκαίνια των δράσεων με σύνθημα «Συνδυάζω-Μετακινούμαι»

Οι δράσεις του Δήμου Παλαιού Φαλήρου στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2022, ξεκινούν αύριο Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, στις 12.00 έως και 15.00, με τα εγκαίνια των δράσεων στην κεντρική πλατεία της πόλης!

Η κορδέλα θα κοπεί και ο Δήμαρχος Γιάννης Φωστηρόπουλος θα ανοίξει τις πόρτες στο νέο ενημερωτικό spot για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας!

Το Information Desk θα λειτουργεί καθημερινά, από τις 11π.μ. έως τη 1μ.μ. καθ’ όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων και όλοι οι δημότες θα μπορούν να το επισκεφτούν και να ενημερωθούν για το θεσμό της ΕΕΚ.

Θα ακολουθήσει επίδειξη με τίτλο: «Διαδρομή στην εξέλιξη του ποδηλάτου από την εφεύρεσή του μέχρι και σήμερα», για να μάθουν όλοι, μικροί και μεγάλοι, την ιστορία του πολυαγαπημένου ποδηλάτου και να το γνωρίσουν ακόμα καλύτερα!

ΟΙ διοργανωτές περιμένουν όλους στην ανοιχτή εκδήλωση με κορυφαίο σύνθημα «Συνδυάζω Μετακινούμαι» και έχοντας ως κεντρικούς άξονες, τη βιώσιμη αστική κινητικότητα και την καλλιέργεια περιβαλλοντικού ήθους.

Σχετικά Άρθρα

Ηχηρό «όχι» από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο σχέδιο του ΤΑΙΠΕΔ για την Αρετσού

otavoice

Δ. Ρόδου: Ο Αν. Κωνσταντάρος διευθύνων σύμβουλος στον Οργανισμό Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού

otavoice

Για πρώτη φορά στο δήμο Θερμαϊκού, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου

otavoice

Στη μάχη κατάσβεσης της πυρκαγιάς στο Σοφικό, οι δυνάμεις του δήμου Κορινθίων

otavoice

ΠΔΕ: 15 εκατ. ευρώ σε νέα έργα ενεργειακής αναβάθμισης δημοσίων κτιρίων

otavoice

Το Happy Traveller στο δημαρχείο της Τήλου (βίντεο)

otavoice