OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

ΔΟΘ: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία, ο 14ος Δρόμος του Επαμεινώνδα

Η ιστορία γράφεται στους δρόμους

Για ακόμα μία χρονιά υλοποιήθηκε ο Δρόμος του Επαμεινώνδα που διοργανώνεται εδώ και πολλά χρόνια με μεγάλη επιτυχία από τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Μαραθωνοδρόμων (ΣΔΥΜ) Θήβας, σε συνεργασία με τον Δημοτικό Οργανισμό Δήμου Θηβαίων (ΔΟΘ).

Το πρωί της Κυριακής δόθηκε το σήμα εκκίνησης για τους δύο αγώνες 6,8χλμ. και 21χλμ. από το Λουτουφί και τα Λεύκτρα αντίστοιχα. Ο ιδανικός καιρός στάθηκε σύμμαχος των 300 αθλητών που φόρεσαν το νούμερό τους και έτρεξαν με μοναδικό στόχο… τον τερματισμό!

Οι διοργανωτές ευχαρίστησαν από καρδιάς τον Δήμο Θηβαίων, τους χορηγούς, τους υποστηρικτές, τους εθελοντές, την Αστυνομική Διεύθυνση Θηβών, τον Ερυθρό Σταυρό, τους εθελοντές διασώστες, την Emergency Help Europ Assistance για την κάλυψη του αγώνα με πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο και όλους όσους εργάστηκαν τους τελευταίους μήνες προκειμένου να πραγματοποιηθεί ο 14ος Δρόμος του Επαμεινώνδα.

Το μεγαλύτερο «ευχαριστώ» και το πιο δυνατό χειροκρότημα ανήκει στους 300 δρομείς, όχι μόνο από τη Θήβα αλλά και από άλλα μέρη της Ελλάδας, που μας τίμησαν με την παρουσία τους και έγιναν μέρος αυτής της γιορτής του αθλητισμού.

Σημειώνεται ότι τα έπαθλα των αθλητών από κάθε κατηγορία αγώνα προέρχονταν από το Αρχαιολογικό Μουσείο Θηβών και «ξυπνούσαν» αναμνήσεις από το μακρινό παρελθόν της πόλης.

Τέλος, ευχαρίστησαν την μπάντα τυμπανιστών Batala που έδωσαν το δικό τους ρυθμό στον αγώνα και προσέφεραν ένα μοναδικό θέαμα τόσο στους σταθμούς εκκίνησης, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το πέρας του αγώνα.

«Θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας ότι καταβλήθηκε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διοργανωθεί ο 14ος Δρόμος του Επαμεινώνδα με επιτυχία.

Και αν υπήρχαν λάθη και ελλείψεις, υποσχόμαστε ότι θα τα διορθώσουμε στο μέλλον.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον 15ο Δρόμο του Επαμεινώνδα για νέες εμπειρίες, με περισσότερη δράση, περισσότερη μουσική και υψηλότερους στόχους!

Σας ευχαριστούμε θερμά όλους!», ήταν το μήνυμα των διοργανωτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΑ ΕΔΩ

Σχετικά Άρθρα

Ο Δήμος Αθηναίων δικαιώνεται με παρέμβαση στο ΣτΕ

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «Το απόστημα θα σπάσει- Δίνουμε ένα τέλος σε όλα αυτά που πληγώνουν τους πολίτες»

otavoice

Η ΚΕΔΕ στο Forum του ΟΗΕ για τους στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης

otavoice

Δ.Βριλησσίων: Ολοκληρώθηκαν οι διαγραμμίσεις, σε περισσότερες από 100 διαβάσεις πεζών

otavoice

Δ.Πύργου: Τιμήθηκαν οι πατριώτες που εκτελέστηκαν στα Φονικά από τους Ναζί

otavoice

Ο Κ. Πελετίδης ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο, για την πυρκαγιά της 9ης Ιουλίου

otavoice