OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

ΕΠΑΛ Ασπροπύργου: Πρωτιά στον 6ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό

Σταθερό στην πορεία αριστείας του, το Επαγγελματικό Λύκειο Ασπροπύργου, απέσπασε την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου, το 1ο βραβείο στον 6ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό «Ποντιακός Ελληνισμός-Μνήμες & Όνειρα, Παρελθόν, Παρόν & Μέλλον», που διεξήχθη στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, με την εργασία «Τα παραμύθια της καρδιάς μας-Μισέλια της καρδίας».

Το βραβείο παρέλαβε, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Νεολαίας, κ. Σοφία Μαυρίδη, η οποία συνεχάρη θερμά την ερευνητική ομάδα των μαθητών, τον Διευθυντή του Σχολείου, κ. Θεόδωρο Γατσώρη αλλά και τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς, την κ. Γιωτοπούλου Γεωργία, την κ. Κουτσουδάκη Μαρία, τον κ.Βολοβότση Γεώργιο, τον κ. Κωνσταντίνο Σπηλίδη και τον κ. Τρίγγο Γεώργιο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, κ. Σταύρος Καλαφάτης, η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, κ. Βούλα Πατουλίδου, ο Πρόξενος της Κύπρου στη Θεσσαλονίκη, κ. Κωνσταντίνος Πολυκάρπου, ο Πρύτανης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Νίκος Παπαϊωάννου, όπως και πλήθος Βουλευτών, Δημάρχων και Αντιδημάρχων των όμορων Δήμων της Μακεδονίας.

Σχετικά Άρθρα

Συνεργασία Δ. Μετεώρων-TERRA THESSALIA για την υποστήριξη χωριών

otavoice

Η ΠΔΕ κατά της εγκατάστασης υπεράκτιων αιολικών πάρκων στον Πατραϊκό Κόλπο

otavoice

Δράση ενημέρωσης για την Άνοια στο Δ. Αμπελοκήπων-Μενεμένης

otavoice

Συνάντηση δημάρχου Θέρμου με Θ. Λιβάνιο- Επιχορήγηση 500 χιλ. ευρώ για φυσικές καταστροφές

otavoice

Δ. Κοζάνης: Το Τμήμα Κοσμήματος του Εικαστικού Εργαστηρίου σε διεθνή έκθεση

otavoice

Αύριο ξεκινά το 2ο τουρνουά 3×3 Basketball «Cretan Series» στο Μαλεβίζι

otavoice