OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Μαρία Καμμά: Χωρίς Περιφέρεια ΝΑ και Γιώργο Χατζημάρκο, δεν θα γινόταν τίποτα

Η Τήλος πρωταγωνιστεί με την περιβαλλοντική της πολιτική, σαν το πρότυπο πράσινο νησί της Μεσογείου, αλλά πίσω από αυτή την επιτυχία υπάρχουν τα πρόσωπα.

“Η αλήθεια είναι ότι αν δεν ήταν η Περιφέρεια στο πλευρό μας, δεν θα είχαμε καταφέρει να πάρουμε τίποτα και την ευχαριστούμε για την πολύτιμη αρωγή στην ανοδική πορεία του νησιού μας προς μία αειφόρο ανάπτυξη”, ανέφερε μιλώντας στον Real Voice 99.5 και τον Τέρη Χατζηιωάννου, η Δήμαρχος της Τήλου Μαρία Καμμά, εκθειάζοντας την άριστη συνεργασία που έχει όλα αυτά τα χρόνια που η ίδια είναι στο τιμόνι του Δήμου της Τήλου με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ειδικότερα με τον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο.

“Πήραμε βραβείο, το ένα το πήρε η εταιρεία και το άλλο η Τοπική Αυτοδιοίκηση. Βέβαια το πήρε ο Δήμος, αλλά δεν είμαστε μόνο εμείς. Τώρα βέβαια κάποιοι θα θυμώσουν που το λέω, αλλά η αλήθεια είναι ότι, αν δεν ήταν η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με τον Γιώργο Χατζημάρκο, δεν θα γινόταν τίποτα. Η αλήθεια πρέπει να λέγεται όσο και να θυμώνουνε κάποιοι, γιατί όπως λέει και ο λαός μας το ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δυο το πρόσωπο. Οι συνεργασίες όταν είναι ειλικρινείς, όταν είναι για το κοινό καλό πραγματικά μπορούμε να κάνουμε αγγέλους μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα στην όμορφη γειτονιά μας εδώ στο Νότιο Αιγαίο, στο Αιγαίο μας, στη Δωδεκάνησο μας, να μιλήσω και για τη δική μου τη γειτονιά η οποία έχει να προσφέρει πάρα πολλά και στην χώρα μας, αλλά και σε όλη τον κόσμο θα έλεγα, με ανθρώπους που κοιτάνε μπροστά, είναι ανοιχτόμυαλοι, δεν φοβούνται να τολμήσουν και να δοκιμάσουν και το έχουμε αποδείξει πάρα πολλές φορές. Είμαι σίγουρη ότι θα έρθουν πολλά βραβεία και για αυτό το έργο ξεκινήσαμε τώρα με δύο βραβεία στις 28 Σεπτέμβρη να ένα το πήρε η Τ.Α., το άλλο το πήρε η ΠΝΑΙ”, είπε η δραστήρια δήμαρχος Τήλου.

Επίσης η δήμαρχος Τήλου επεσήμανε πως η φετινή τουριστική χρονιά πήγε πολύ καλά και συνεχίζει ακόμη και τώρα το νησί να έχει επισκεψιμότητα.

 

Σχετικά Άρθρα

Δημοτική Αρχή Πετρούπολης: Όχι στις συγχωνεύσεις, καμιά μετακίνηση μαθητή

otavoice

Ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας δημοτικής αρχής Τριπόλεως(3/9/2024)

otavoice

Δ. Εορδαίας: Στο Πνευματικό Κέντρο λήγουν σήμερα οι προφεστιβαλικές εκδηλώσεις “Κώστας Διαμαντίδης”

otavoice

Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής Πατρέων

otavoice

ΠΚΜ: Σε επιφυλακή για την επιδείνωση του καιρού -Οδηγίες στους πολίτες

otavoice

Δ. Καρδίτσας: Ντόρτια, Λέλουδα κι Εξάρες – Από τον Αττίκ έως τον Τσιτσάνη

otavoice