OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Ο Δήμος 3Β τιμά την φημισμένη ερμηνεύτρια Νάνα Μούσχουρη

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης τιμά τη μεγάλη καλλιτέχνιδα με τη διεθνή αναγνώριση, κα. Νάνα Μούσχουρη, ανακηρύσσοντάς την, με την υπ’ αριθμ. 296- 20/10/2022 Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, σε «Επίτιμη Δημότη Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης» και απονέμοντάς της το Χρυσό Μετάλλιο της πόλης.

Η εκδήλωση τιμής θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 1 Νοεμβρίου στις 19.00, στο Πολιτιστικό Κέντρο ‘’Ιωνία’’ (Λεωφόρος Κ. Καραμανλή 18, Βούλα – πλησίον Δημαρχείου). Στην εκδήλωση θα συμμετέχει η παιδική χορωδία του 3ου Δημοτικού Σχολείου Βούλας, υπό τη διεύθυνση του

Η είσοδος στο Πολιτιστικό Κέντρο ‘’Ιωνία’’ είναι ελεύθερη για όλους.

Λίγα λόγια για τη Νάνα Μούσχουρη

Η Νάνα Μούσχουρη γεννήθηκε στις 13 Οκτωβρίου 1934 στα Χανιά. Η οικογένεια της Μούσχουρη ζούσε στα Χανιά, όπου ο πατέρας της, Κωνσταντίνος, εργαζόταν ως μηχανικός προβολής ταινιών σε έναν τοπικό κινηματογράφο. Η μητέρα της, Αλίκη Κατσαρού, γεννήθηκε στο Κέντρωμα των Σινιών της Κέρκυρας και εργαζόταν επίσης στον ίδιο κινηματογράφο ως ταξιθέτρια. Όταν η Νάνα ήταν τριών χρονών, μετακόμισαν από τα Χανιά στην Αθήνα. Στην Κατοχή ο πατέρας της έλαβε ενεργό μέρος στην αντίσταση κατά των Γερμανών κατακτητών. Τα χρόνια ήταν δύσκολα και οι γονείς της δούλευαν πολύ σκληρά για να μπορούν να ζουν με αξιοπρέπεια τα δύο μικρά κορίτσια της οικογένειας, την Τζένη (Ευγενία) και τη Νάνα.

Σχετικά Άρθρα

Ο ιδρυτής του otavoice σχολιάζει αυτοδιοικητικά στο “Σημείο Αναφοράς” (Attica TV)

otavoice

Ο Δήμος Αθηναίων δικαιώνεται με παρέμβαση στο ΣτΕ

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «Το απόστημα θα σπάσει- Δίνουμε ένα τέλος σε όλα αυτά που πληγώνουν τους πολίτες»

otavoice

Η ΚΕΔΕ στο Forum του ΟΗΕ για τους στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης

otavoice

Δ.Βριλησσίων: Ολοκληρώθηκαν οι διαγραμμίσεις, σε περισσότερες από 100 διαβάσεις πεζών

otavoice

Δ.Πύργου: Τιμήθηκαν οι πατριώτες που εκτελέστηκαν στα Φονικά από τους Ναζί

otavoice