OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Τιμητική πλακέτα στον Δήμαρχο Μουζακίου από τη Διεθνή Ένωση Αστυνομικών

Φάνης Στάθης: “Ο Δήμος Μουζακίου επιδιώκει την προώθηση του αθλητικού ιδεώδους με κάθε τρόπο στον τόπο μας, στηρίζοντας πάντα σημαντικές συνεργασίες με δραστήριους φορείς όπως ο ΙΡΑ”

Εκφράζοντας τις θερμότερες ευχαριστίες της για την ισχυρή υποστήριξη του Δήμου Μουζακίου στη διοργάνωση του τουρνουά ποδοσφαίρου με την επωνυμία IPA Nis – Karditsa Friendship Cup, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία τον Ιούνιο με ομάδες από την Καρδίτσα και τη Σερβία, η τοπική Διοίκηση Καρδίτσας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, απένειμε τιμητική πλακέτα στο Δήμαρχο κ. Θεοφάνη Στάθη.

Η απονομή έγινε από τον Πρόεδρο ΙΡΑ Καρδίτσας κ. Γιώργο Ζαρχανή και τον Ταμία κ. Δημήτρη Σέμπρο στο Δημαρχείο, αφού προηγήθηκε συνάντηση κατά την οποία συμφωνήθηκε η περεταίρω ενδυνάμωση  των διμερών σχέσεων.

Στο πλαίσιο αυτό αποφασίστηκε, με την αρωγή του Δήμου, η αναβάθμιση σε οργανωτικό επίπεδο, των φιλανθρωπικών τουρνουά βόλεϊ που διεξάγονται από τον ΙΡΑ κάθε χρόνο τα Χριστούγεννα και το Πάσχα στο Μουζάκι.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον ΙΡΑ Καρδίτσας για την τιμή που του έκανε, επισημαίνοντας ότι ο Δήμος Μουζακίου επιδιώκει την προώθηση του αθλητικού ιδεώδους με κάθε τρόπο στον τόπο, στηρίζοντας πάντα σημαντικές συνεργασίες με δραστήριους φορείς όπως ο ΙΡΑ που συμβάλλουν καθοριστικά στην υλοποίηση ξεχωριστών αθλητικών γεγονότων και στην ανάπτυξη της κοινωνικής αλληλεγγύης στο Νομό.

Σχετικά Άρθρα

Ο ιδρυτής του otavoice σχολιάζει αυτοδιοικητικά στο “Σημείο Αναφοράς” (Attica TV)

otavoice

Ο Δήμος Αθηναίων δικαιώνεται με παρέμβαση στο ΣτΕ

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «Το απόστημα θα σπάσει- Δίνουμε ένα τέλος σε όλα αυτά που πληγώνουν τους πολίτες»

otavoice

Η ΚΕΔΕ στο Forum του ΟΗΕ για τους στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης

otavoice

Δ.Βριλησσίων: Ολοκληρώθηκαν οι διαγραμμίσεις, σε περισσότερες από 100 διαβάσεις πεζών

otavoice

Δ.Πύργου: Τιμήθηκαν οι πατριώτες που εκτελέστηκαν στα Φονικά από τους Ναζί

otavoice