OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Λαμπρόπουλος: «Οι Βορειοηπειρώτες είναι κομμάτι της χώρας μας»

«Οι Βορειοηπειρώτες είναι κομμάτι της χώρας μας και οφείλουμε, όπως άλλωστε το έχουμε πράξει και μέχρι τώρα, να τους στηρίζουμε στην διεκδίκηση των διαφόρων αιτημάτων τους και στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν στον τόπο που έχουν επιλέξει να μένουν και να δραστηριοποιούνται».

Αυτό σημείωσε μεταξύ άλλων ο Αντιπεριφερειάρχης Διοικητικών-Οικονομικών θεμάτων και Δίκαιης Μετάβασης Χρήστος Λαμπρόπουλος στη διάρκεια του χαιρετισμού του, στην εορταστική εκδήλωση-συνάντηση του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών Δήμου Τρίπολης, το Σάββατο (19/11).

Συμπλήρωσε δε πως «ήδη έχουμε συνεισφέρει στις δραστηριότητες του Συλλόγου που δραστηριοποιείται στο Δ.Τρίπολης, ενός Συλλόγου αρκετά δραστήριου και θα είμαστε δίπλα τους σε ό,τι μπορούμε να συμβάλλουμε, ως Τοπική Αυτοδιοίκηση».

Ο κ. Λαμπρόπουλος ευχήθηκε τέλος στον Πρόεδρο, στα μέλη του Συλλόγου και σε όλους τους Βορειοηπειρώτες που βρέθηκαν στην εκδήλωση, να έχουν Υγεία και να γιορτάσουν όλοι μαζί και τα 50 χρόνια του Συλλόγου τους.

Η εκδήλωση του Συλλόγου, που συμπλήρωσε 20 χρόνια συνεχούς δράσης και παρουσίας στο Δήμο Τρίπολης, είχε μεγάλη επιτυχία και οι Βορειοηπειρώτες για μία ακόμα φορά εκτός από τη διασκέδαση τους αναφέρθηκαν και στα ζητήματα που τους απασχολούν και σχετίζονται με την απόκτηση πλήρων δικαιωμάτων στον τόπο διαμονής τους, αφού μέχρι σήμερα υπάρχουν διάφορα θέματα που παραμένουν άλυτα.

Σχετικά Άρθρα

Δ. Ιλίου: Πολιτιστικός Σεπτέβρης 2024 – Το πρόγραμμα

otavoice

Δ.Β.Κυνουρίας: Μουσική βραδιά κάτω από την πανσέληνο του Αυγούστου

otavoice

Δ.Ηρακλείου Αττικής: Ανοικτό το Κτήμα Φιξ την Δευτέρα 19/8 για την Αυγουστιάτικη πανσέληνο

otavoice

Συνεργασία των Δήμων Ρεθύμνης και Νάπολης Ιταλίας

otavoice

Ο Δήμαρχος Γορτυνίας στη λαϊκή συνέλευση κατοίκων στη Δόξα Γορτυνίας

otavoice

Κ. Τζιούμης: «Οι συνδημότες μας βλέπουν ότι δουλεύουμε»

otavoice