OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Προσφορές στήριξης στις δομές του ΔΟΚΑΠΠ Μαλεβιζίου

Από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κεραμουτσίου και την εταιρεία Enel Green Power

Την αλληλεγγύη τους και τη στήριξή τους στις κοινωνικές δομές του ΔΟΚΑΠΠΑ Μαλεβιζίου έδειξαν έμπρακτα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κεραμουτσίου και η εταιρεία Enel Green Power με τις προσφορές τους λίγο πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κεραμουτσίου, όπως και πέρυσι έτσι και φέτος, παρέδωσε παιχνίδια, βιβλία και υλικά ζωγραφικής για τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρίες του Δήμου Μαλεβιζίου, θέλοντας να ενισχύσει την προσπάθεια που γίνεται για τη στήριξη των παιδιών με αναπηρίες και των οικογενειών τους.

Παράλληλα, η εταιρεία Enel Green Power προσέφερε τρόφιμα προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες διανομών του Κοινωνικού Παντοπωλείου εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων.

Η Πρόεδρος και η Αντιπρόεδρος του ΔΟΚΑΠΠΑ Μαλεβιζίου Μαρίνα Βογιατζή και ‘Εφη Βολανάκη αντίστοιχα, ευχαρίστησαν τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κεραμουτσίου και την εταιρεία Enel Green Power για την ενίσχυσή τους στην προσπάθεια του Οργανισμού προς την στήριξη των ευάλωτων ομάδων πληθυσμού του Δήμου.

Σχετικά Άρθρα

Υπό έλεγχο η φωτιά σε χωριά του Δήμου Γορτυνίας

otavoice

Δ. Αθηναίων: Αυξημένα μέτρα ασφαλείας λόγω ισχυρών ριπών ανέμου στην Αττική

otavoice

Απόλυτα καθαρές οι παραλίες του Δήμου Λαυρεωτικής

otavoice

Δήμος Ηλιούπολης: Άμεση λήψη μέτρων για την Προστασία των Αδέσποτων ζώων

otavoice

Δήμαρχος Δυτικής Αχαϊας: «Βασική προτεραιότητα η συνεχής αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού»

otavoice

Άμεσα και με ασφάλεια εκκενώθηκε η παιδική κατασκήνωση του Δήμου Ασπροπύργου

otavoice