OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

«Καρναβάλι Λαμίας 2023» – Κάλεσμα συμμετοχής στις αποκριάτικες εκδηλώσεις

Το Καρναβάλι στη Λαμία είναι και πάλι γεγονός!

Η προσμονή μεγάλη, η διάθεση ακόμα μεγαλύτερη μετά από τρία χρόνια απουσίας λόγω πανδημίας, με τις αποκριάτικες εκδηλώσεις και το Καρναβάλι να είναι και πάλι γεγονός! Ένας θεσμός – γιορτή, με την γνωστή αυθεντική ρουμελιώτικη φιλοξενία και διασκέδαση γεμάτη μπρίο, κέφι και χαρά.

Ο Δήμος Λαμιέων και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου,  σε συνεργασία με Σχολεία, Σχολές Χορού, Πολιτιστικούς και Εθελοντικούς Συλλόγους αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο φορέα, ετοιμάζουν για όλους τις καρναβαλικές εκδηλώσεις της πόλης και σας προσκαλούν να διασκεδάσετε αλλά κυρίως να γίνετε μέρος της Γιορτής!

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν την Τσικνοπέμπτη 16 Φεβρουαρίου, θα ολοκληρωθούν την Καθαρά Δευτέρα και θα περιλαμβάνουν Καρναβαλικές παρελάσεις, αποκριάτικα μουσικοχορευτικά παραδοσιακά και σύγχρονα δρώμενα για μικρούς και μεγάλους!

Αν θέλετε να γίνετε και εσείς μέρος της Γιορτής, είτε συμμετέχοντας ως οργανωμένο Group, είτε διοργανώνοντας ως φορέας κάποια δράση, με μεγάλη χαρά σας περιμένουμε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας έως τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου (Επικοινωνία: Τηλ.22313-51500, e-mail:grdrh@lamia-city.gr).

Σχετικά Άρθρα

Ο ιδρυτής του otavoice σχολιάζει αυτοδιοικητικά στο “Σημείο Αναφοράς” (Attica TV)

otavoice

Ο Δήμος Αθηναίων δικαιώνεται με παρέμβαση στο ΣτΕ

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «Το απόστημα θα σπάσει- Δίνουμε ένα τέλος σε όλα αυτά που πληγώνουν τους πολίτες»

otavoice

Η ΚΕΔΕ στο Forum του ΟΗΕ για τους στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης

otavoice

Δ.Βριλησσίων: Ολοκληρώθηκαν οι διαγραμμίσεις, σε περισσότερες από 100 διαβάσεις πεζών

otavoice

Δ.Πύργου: Τιμήθηκαν οι πατριώτες που εκτελέστηκαν στα Φονικά από τους Ναζί

otavoice