OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Ο Δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης, στο Φανάρι

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος δέχθηκε σε ακρόαση, χθες Τετάρτη (25/1), μετά την Θεία Λειτουργία, τον Δήμαρχο Βύρωνα κ. Γρηγόριο Κατωπόδη, μαζί με τους Αντιδημάρχους Μιχαήλ Καραγιάννη και Δημήτριο Κόκκαλη, αλλά και τους οικείους και συνεργάτες αυτών.

Ο Παναγιώτατος ευχήθηκε εγκαρδίως στον κ. Κατωπόδη για την ονομαστική του γιορτή, και με την ευκαιρία τον ευχαρίστησε για άλλη μία φορά για την θερμή υποδοχή που του επεφύλαξε κατά την επίσκεψή του στο Δήμο Βύρωνα, τον Νοέμβριο του 2021, με αφορμή το προσκύνημα που πραγματοποίησε στο Ιερό Μετόχι της Αναλήψεως του Σωτήρος, της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας Αγίου Όρους.

Εκεί μάλιστα έγινε και η επίσημη ανάγνωση της Πράξεως Αγιοκατατάξεως του Οσίου Ιερωνύμου Σιμωνοπετρίτη, ο οποίος επί 26 έτη διακόνησε σε αυτό και ετάφη στον περίβολό του, μέχρι και την ανακομιδή των Ιερών λειψάνων του το 1965.

Επίσης, τον ευχαρίστησε για τους θερμούς λόγους του για το Οικουμενικό Πατριαρχείο και το πρόσωπό του, κατά την ανακήρυξή του σε επίτιμο δημότη της πόλεως.

Σχετικά Άρθρα

Στελεχώνεται η Πολεοδομία Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

otavoice

Με ταχείς ρυθμούς, η ψηφιοποίηση δεκάδων χιλιάδων αρχείων του Δήμου Κατερίνης

otavoice

Δήμος και Εμπορικός Σύλλογος Διονύσου ενώνουν τις δυνάμεις τους

otavoice

Στο Μεξικό, για τους Παγκόσμιους Παιδικούς Αγώνες, αποστολή του Δήμου Ήλιδας

otavoice

Π.Κ.Μ: Εννέα υποτροφίες σε νέες και νέους, για προγράμματα σπουδών επαγγελματικής εκπαίδευσης

otavoice

Π.Α: Υπεγράφη η κατασκευή του αστικού περιπάτου στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

otavoice