OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

ΠΕ Αν. Αττικής: Στην τελετή ανακήρυξης Επίτιμων Δημοτών του ζεύγους Μαρτίνου, ο Θ. Αυγερινός

Στην εξαιρετική εκδήλωση ανακήρυξης Επίτιμων Δημοτών του Δήμου Λαυρεωτικής του ζεύγους Αθανασίου και Μαρίνας Μαρτίνου, ως ελάχιστη αναγνώριση για την μεγάλη και σε πολλούς τομείς προσφορά τους στον Δήμο, που πραγματοποιήθηκε σε συγκινητικό κλίμα χθες (29/1) στο Τεχνολογικό Πάρκο Λαυρίου, παρευρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Θανάσης Αυγερινός.

Η τελετή παράδοσης του κλειδιού της πόλης του Λαυρίου, καθώς και τιμητικής πλακέτας στο ζεύγος Αθανασίου και Μαρίνας Μαρτίνου πραγματοποιήθηκε σε ένα χώρο κατάμεστο, παρουσία του Μητροπολίτη Μεσογαίας Λαυρεωτικής Νικόλαου, εκπροσώπων της Κυβέρνησης, του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, βουλευτών, Δημάρχων, αντιδημάρχων, εκπροσώπων φορέων και πλήθους κόσμου.

Με ιδιαίτερα θερμά λόγια μίλησε ο οικοδεσπότης Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς, κάνοντας συγκεκριμένες αναφορές για το έργο που έχει προσφέρει η οικογένεια στην περιοχή ενώ όλοι οι ομιλητές, μεταξύ των οποίων και ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης υπογράμμισαν την σημαντική προσφορά του Αθανάσιου Μαρτίνου και συνολικά της Οικογένειάς του, τόσο στην Αττική όσο και στη Χώρα και εξήραν τον αθόρυβο εργάτη της ανιδιοτελούς προσφοράς που δεν έχει όρια, καθώς και τον σπουδαίο άνθρωπο για το αποτύπωμα ήθους που παρέχει στην σύγχρονη κοινωνία.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Αυγερινός στη δήλωσή του ανέφερε:

«Βρισκόμαστε σήμερα εδώ, σε αυτή τη συγκινητική εκδήλωση του Δήμου Λαυρεωτικής, για να
τιμήσουμε ένα μεγάλο σύγχρονο Εθνικό Ευεργέτη, τον Αθανάσιο Μαρτίνο, καθώς και τη σύζυγό του Μαρίνα, οι οποίοι με την αθόρυβη προσφορά τους έχουν βοηθήσει σημαντικά το έργο των Δήμων με την υλοποίηση μίας σειράς αναπτυξιακών έργων στην Ανατολική Αττική και όχι μόνο. Επίσης, σε μεγάλο βαθμό στηρίζουν και την Εκκλησία μας με έργα ανακαίνισης, κατασκευής Ιερών Ναών αλλά και πολλών άλλων για την κάλυψη διαφόρων αναγκών. Η συνεισφορά του ζεύγους Μαρτίνου, που γίνεται πάντα με ταπεινότητα και ανιδιοτέλεια, έχει συμβάλλει τα μέγιστα ώστε να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των πολιτών και να αναβαθμιστεί ο τόπος μας. Τους χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μας και ευχόμαστε το φωτεινό τους παράδειγμα να βρει και άλλους μιμητές».

Σχετικά Άρθρα

Δ. Ήλιδας: Παρέμβαση στον ΕΛΓΑ για τα σοβαρά προβλήματα στην αγροτική παραγωγή λόγω καύσωνα

otavoice

Σε ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα

otavoice

Πανώλη αιγοπροβάτων: Στο Νότιο Αιγαίο επιτρέπονται οι μετακινήσεις ζώων μόνο για άμεση σφαγή

otavoice

Περιφέρεια Ηπείρου: Ανάδοχοι έργων σε Πρέβεζα, Άρτα, Θεσπρωτία

otavoice

Δ. Πλατανιά: Αποκαλυπτήρια του νέου Μνημείου Εκτελεσθέντων, στο Μαρτυρικό Κακόπετρο

otavoice

Δημοτική Αρχή Πετρούπολης: Όχι στις συγχωνεύσεις, καμιά μετακίνηση μαθητή

otavoice