OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δήμος Σιντικής: «Κύμα» συμπαράστασης και αλληλεγγύης για τους σεισμόπληκτους

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση της τοπικής κοινωνίας στο κάλεσμα του Δήμου Σιντικής και του Δημάρχου Φώτη Δομουχτσίδη για συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας, για τους συνανθρώπους που επλήγησαν από τον καταστροφικό σεισμό σε Τουρκία και Συρία.

Από την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου έως και την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου, τα ΚΑΠΗ του Δήμου σε Σιδηρόκαστρο, Νέα Πετρίτσι και Ροδόπολη κατακλύστηκαν από δέματα με τα αναγκαία είδη και τρόφιμα, που απλόχερα προσέφεραν οι δημότες Σιντικής.

«Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους συνεργάτες μου, το προσωπικό του Δήμου και στις τρεις Δημοτικές Ενότητες, αλλά και του Νομικού Προσώπου «Πρόνοια & Αγωγή», που βοήθησαν στη συγκέντρωση, σταχυολόγηση και συσκευασία των ειδών. Επίσης, το Περιφερειακό Τμήμα Σερρών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την άψογη συνεργασία και αυτή τη φορά. Κυρίως, όμως, θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τις δημότισσες και τους δημότες μου για την άμεση και θερμή ανταπόκρισή τους», τόνισε ο Δήμαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης.

Το πρωί της Παρασκευής 17 Φεβρουαρίου, η ανθρωπιστική βοήθεια, συνοδεία της Αντιδημάρχου Διοικητικών Υπηρεσιών, Κοινωνικής Πολιτικής και Απασχόλησης Σταυρούλας Αργυροπούλου, μεταφέρθηκε και παραδόθηκε στο Περιφερειακό Τμήμα Σερρών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, το οποίο θα αναλάβει την μεταφορά της στους σεισμόπληκτους.

 

Σχετικά Άρθρα

Ηχηρό «όχι» από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο σχέδιο του ΤΑΙΠΕΔ για την Αρετσού

otavoice

Δ. Ρόδου: Ο Αν. Κωνσταντάρος διευθύνων σύμβουλος στον Οργανισμό Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού

otavoice

Για πρώτη φορά στο δήμο Θερμαϊκού, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου

otavoice

Στη μάχη κατάσβεσης της πυρκαγιάς στο Σοφικό, οι δυνάμεις του δήμου Κορινθίων

otavoice

ΠΔΕ: 15 εκατ. ευρώ σε νέα έργα ενεργειακής αναβάθμισης δημοσίων κτιρίων

otavoice

Το Happy Traveller στο δημαρχείο της Τήλου (βίντεο)

otavoice