OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Ο Δρόσος Τσαβλής ανακοίνωσε υποψηφιότητα για το δήμο Θεσσαλονίκης

Την υποψηφιότητα του για το Δήμο Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ο δημοτικός σύμβουλος και τ. πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δρόσος Τσαβλής.

Ο ιατρός Δρόσος Τσαβλής παραχώρησε συνέντευξη στο Δημοτικό Κανάλι TV100 στον δημοσιογράφο Παναγιώτη Κρινή μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του συνδυασμού  “ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ” για το Δήμο Θεσσαλονίκης.

Στην τοπική αυτοδιοίκηση μετράει το πρόσωπο και το πρόγραμμα και στην Θεσσαλονίκη έχει αποδειχτεί ότι δεν ακολουθείται η κομματική γραμμή, ανέφερε. Αποφάσισα να διεκδικήσω την δημαρχία γιατί η εμπειρία μου 20 ετών δείχνει πως δεν μπορείς να κάνεις αυτά που οραματίζεσαι αν δεν είσαι δήμαρχος. 

Επειδή ακούω μεγαλεπήβολα πλάνα και οράματα για το 2030 έχω να πω ότι η Θεσσαλονίκη πάσχει τώρα και σκοπός του επόμενου δημάρχου είναι να λύσει τα προβλήματα της καθημερινότητας. Και υπάρχουν πολλά που είναι στάσιμα.

Ο κ. Τσαβλής πρόσθεσε ότι: Είμαστε πολλοί και ζούμε στον ίδιο τόπο. Μοιραζόμαστε όλοι μαζί τα καλά και τα άσχημα της καθημερινότητας. Η Θεσσαλονίκη αξίζει κάτι καλύτερο από αυτό στο οποίο την καταδίκασε η παρούσα διοίκηση του Δήμου. Όλοι εμείς μπορούμε να την πάμε ένα βήμα πιο μπροστά, ενωμένοι και αποφασισμένοι.

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας Δρόσου Τσαβλή 
Ανακοίνωσα την υποψηφιότητά μου για το Δήμο Θεσσαλονίκης με υψηλό αίσθημα ευθύνης, σε μία περίοδο που η πόλη μας μαστίζεται από χρόνια και δυσεπίλυτα προβλήματα. Προβλήματα που γιγαντώθηκαν την τελευταία τετραετία και έκαναν την καθημερινότητά μας σχεδόν τραγική. Υπηρετώ την αυτοδιοίκηση και την κοινωνία της Θεσσαλονίκης πολλά χρόνια. Ζω, εργάζομαι και μεγαλώνω τα παιδιά μου εδώ, όπως κι εσείς, αντιμετωπίζοντας τις μικρές και μεγάλες προκλήσεις. Η εμπειρία και η γνώση που μου παρείχε η ενασχόλησή μου με τα κοινά, η αλληλεγγύη προς το συνάνθρωπο, που είναι το κύριο χαρακτηριστικό κάθε γιατρού και η υπέροχη ομάδα από συνεργάτες, φίλους και ενεργούς πολίτες, που σχηματίστηκε με κοινό παρονομαστή την αγάπη για τη Θεσσαλονίκη, είναι η υπογραφή και η εγγύηση που καταθέτω απέναντι σε όλους τους συμπολίτες μου.
Θέλουμε και μπορούμε ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ να αγωνιστούμε για τον τόπο μας, ώστε ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ να ζήσουμε καλύτερα.
Σας ευχαριστώ για τη στήριξη και την αγάπη σας.

Σχετικά Άρθρα

Η ΚΕΔΕ στο Forum του ΟΗΕ για τους στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης

otavoice

Δ.Βριλησσίων: Ολοκληρώθηκαν οι διαγραμμίσεις, σε περισσότερες από 100 διαβάσεις πεζών

otavoice

Δ.Πύργου: Τιμήθηκαν οι πατριώτες που εκτελέστηκαν στα Φονικά από τους Ναζί

otavoice

Ο Κ. Πελετίδης ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο, για την πυρκαγιά της 9ης Ιουλίου

otavoice

Π.Ν.Α: Χορήγηση Υποτροφιών Ακαδημαϊκού έτους 2024 – 2025

otavoice

Δ.Πλατανιά: Συνεδρίασε η Επιτροπή Τουριστικής Προβολής και Αειφορίας

otavoice