OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Πεντέλη: Πρόταση για διεξαγωγή Φιλανθρωπικού Αγώνα Μπάσκετ, από το «Μπροστά Μαζί»

Ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Μπροστά Μαζί» και ενεργός Δημοτικός σύμβουλος Πεντέλης, κ. Λευτέρης Κοντουλάκος, πρότεινε στην Δημοτική Αρχή την διεξαγωγή φιλανθρωπικου αγώνα μπάσκετ για την στήριξη των πληγέντων από τον σεισμό στην Συρία και στην Τουρκία.

«Κυρία Πρόεδρε, μετά τον καταστροφικό σεισμό στην γείτονα χώρα  Τουρκία και αφού ακόμα και αυτή την ώρα έχουν καταμετρηθεί πάνω από 15.000 συνάνθρωποι μας νεκροί και δεν ξέρουμε πόσοι ακόμα
είναι θαμμένοι κάτω από τα συντρίμμια, θεωρώ καθήκον μας να προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε ώστε να συγκεντρώσουμε υλικά και αγαθά που σίγουρα ο γειτονικός λαός θα χρειάζεται.

Ως Δήμος Πεντέλης συγκεντρώνουμε πράγματα, αλλά ίσως δεν φτάνει μόνο αυτό το διήμερο.

Σας καταθέτω μια πρόταση μου, που πιστεύω θα βοηθήσει. Να διοργανώσουμε ένα αγώνα μπάσκετ μεταξύ Βουλευτών Βορείου Τομέα (όλων των κομμάτων) και αιρετών – αυτοδιοικητικών του Δήμου Πεντέλης. Παράλληλα πριν την έναρξη του αγώνα οι τοπικές ομάδες μπάσκετ θα μπορούν να μας προσφέρουν ένα θέαμα δεξιοτήτων των αθλητών τους (βολές, τρίποντα κλπ).

Κατά την είσοδο θα φέρνουν όλοι ότι επιθυμούν βάση της λίστας που θα ζητήσει ο δήμος μας για τον δοκιμαζόμενο λαό τη Τουρκίας. Με αυτό τον τρόπο πιστεύω πως έχουμε ένα χώρο ως τόπο συγκέντρωσης κατάλληλο, αλλά και πολλούς συμπολίτες μας που θα έρθουν να απολαύσουν το θέαμα και να προσφέρουν για τους γείτονες μας που δοκιμάζονται από τον καταστροφικό εγκέλαδο.»

Σχετικά Άρθρα

Δήμαρχος Θάσου: “Ανόρυξη νέων γεωτρήσεων για την λειψυδρία”

otavoice

Σικυώνιοι Αρχαιολογικοί Περίπατοι: Μια ξεχωριστή εμπειρία ξενάγησης στην Αρχ. Σικυώνα

otavoice

Δ.Πατρέων: Ενημέρωση παιδιών των παιδικών κατασκηνώσεων, για την προσβασιμότητα

otavoice

Δήμαρχος Πεντέλης; «Έπρεπε τα εναέρια μέσα, να έρθουν νωρίτερα»

otavoice

Δ.Λυκόβρυσης-Πεύκης: Άρχισαν εθελοντικές περιπολίες στα δάση της πόλης

otavoice

Δ.Πεντέλης: Έκτακτη επιχορήγηση 1εκ. ευρώ. από το Υπουργείο Εσωτερικών

otavoice