OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Στην κοπή της βασιλόπιτας των εργαζομένων της Περιφέρειας Αττικής, ο Θ.Αυγερινός

Σε μια λαμπρή εκδήλωση οι εργαζόμενοι της Περιφέρειας Αττικής έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα κατά το έθιμο, στο αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Αθανάσιος Αυγερινός, ο Πρόεδρος του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών Τ. Λιάσκος, ο εκτελεστικός Γραμματέας Γ. Σελίμης, οι Αντιπεριφερειάρχες των υπόλοιπων τομέων της Αττικής, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, οι Γενικοί Διευθυντές, οι Διευθυντές κ.α.

Ειδική μνεία ωστόσο, πρέπει να γίνει στο γεγονός πως από φέτος, με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Αττικής εγκαινιάστηκε ο θεσμός της απονομής επαίνων στους εργαζόμενους της Περιφέρειας Αττικής που συνταξιοδοτήθηκαν και που θα λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο ως ένδειξη αναγνώρισης της συνεισφοράς τους από πλευράς της Διοίκησης.

Απευθυνόμενος στους εργαζόμενους ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης δήλωσε: «Στον αγώνα που έχουμε ξεκινήσει να αλλάξουμε την Αττική μας, λειτουργήσαμε συλλογικά και πετύχαμε να αναδείξουμε την Περιφέρεια Αττικής ως πρώτη Περιφέρεια της Χώρας σεαπορροφητικότητα πόρωνκαι κονδυλίων μέσω ΕΣΠΑ. Ως στελέχη της Περιφέρειας σαςδιακρίνει η κατάρτιση, ο επαγγελματισμός και η  όρεξη για δουλειά. Συντονισμένα και με ενότητα εργαστήκαμε και συνεχίζουμε να εργαζόμαστε και να αγωνιζόμαστε για ένα καλύτερο αύριο. Οι υπηρεσίες μας διψούν από προσωπικό και για το λόγο αυτό διεκδικούμε επιπλέον μόνιμες θέσεις. Στη δύσκολη περίοδο της πανδημίας, τόσο το μόνιμο προσωπικό, όσο και οι συμβασιούχοι εργαστήκατε στο πλευρό μας προασπίζοντας την ασφάλεια των πολιτών της Αττικής».

Από την πλευρά του, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Αθανάσιος Αυγερινός σημείωσε: «Χάρη σε όλους εσάς τους εργαζόμενους και παρά την υποστελέχωση έρχεται σε πέρας το πολυσχιδές έργο της Περιφέρειας σε όλους τους τομείς και έτσι ‘παίρνει σάρκα και οστά’ το όραμα του Περιφερειάρχη μας για μια Αττική – Πρώτη!».

Σχετικά Άρθρα

Το Βόρειο Αιγαίο έχει γυρίσει σελίδα και δεν θα επιτρέψουμε πισωγυρίσματα

otavoice

Π. Κρήτης: Συνάντηση εργασίας για το ειδικό χωροταξικό σχέδιο του τουρισμού

otavoice

ΠΙΝ: Μεγάλης ανταπόκρισης έτυχε η τουριστική προβολή στη Μάλαγα της Ισπανίας

otavoice

Φ. Σπανός: «Παραδώσαμε δύο έργα που δίνουν γενναία ώθηση στην Αλιεία και τον Τουρισμό!»

otavoice

Πύργος- ΔΕΚΑ: Επιβεβαιωθήκαμε ότι η δημοτική αρχή “ΜΠΟΡΟΥΜΕ” ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ

otavoice

Ο Δήμος Αθηναίων και 75 φορείς ενώνουν δυνάμεις για την Κλιματική Ουδετερότητα της Αθήνας

otavoice