OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Τα “καντήλια” του Μπέου στους οδηγούς των εκχιονιστικών

Στο επίκεντρο της κακοκαιρίας “Μπάρμπαρα” βρέθηκε η Μαγνησία, όπου οι σφοδρές χιονοπτώσεις δημιούργησαν έντονα προβλήματα, απλώνοντας παντού ένα πέπλο χιονιού μετατρέποντας την σε λευκό τοπίο.

Έντονη ήταν η χιονόπτωση και στην πόλη του Βόλου, με το πυκνό χιόνι να σκεπάζει τα πάντα,  όπου το βάρος της Πολιτικής Προστασίας του δήμου έπεσε στην προσπάθεια να μείνουν ανοιχτοί οι κεντρικοί δρόμοι της πόλης, με τους οδηγούς εκχιονιστικών να μην παίρνουν ανάσα. Νύχτα και μέρα.

Ο δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος επέβλεπε ο ίδιος τα συνεργεία εκχιονισμού και πολλές φορές, όπως φαίνεται στο βίντεο παρακάτω, επενέβαινε με το δικό του δυναμικό τρόπο.

Είναι βράδυ Τετάρτης 7 Φεβρουαρίου και ο Αχιλλέας Μπέος επιβλέπει μέσα από το αυτοκίνητό του, τις προσπάθειες των εκχιονιστικών. Τα όσα συμβαίνουν δεν του αρέσουν και το δείχνει. Τα «καντήλια» πέφτουν βροχή, αφού σύμφωνα με τον δήμαρχο της πόλης, οι οδηγοί δεν ακολουθούσαν τη σωστή συνταγή.

«Μα πώς το κάνει έτσι; Δεν έχουν μυαλό» ακούγεται να λέει αρχικά ο Αχιλλέας Μπέος και στη συνέχεια ορισμένα «γαλλικά» υπό τον ήχο της απαλής μουσικής μέσα στο όχημα. «Είναι τρέλα, θα σκοτωθούμε κιόλας» λέει στον συνοδηγό ο δήμαρχος της πόλης και αναπτύσσει ταχύτητα για τα πει στους οδηγούς των εκχιονιστικών.

Σχετικά Άρθρα

Δ.Ηρακλείου Αττικής: Ανοικτό το Κτήμα Φιξ την Δευτέρα 19/8 για την Αυγουστιάτικη πανσέληνο

otavoice

Συνεργασία των Δήμων Ρεθύμνης και Νάπολης Ιταλίας

otavoice

Ο Δήμαρχος Γορτυνίας στη λαϊκή συνέλευση κατοίκων στη Δόξα Γορτυνίας

otavoice

Κ. Τζιούμης: «Οι συνδημότες μας βλέπουν ότι δουλεύουμε»

otavoice

Αποκατάστασή του Κλειστού Γυμναστηρίου Πεντέλης ανακοίνωσε ο Yπουργός Yποδομων

otavoice

Ο Δήμος Κηφισιάς δίπλα στους «ήρωες» της φωτιάς και στους όμορους Δήμους

otavoice