OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Αγώνας ορεινού τρεξίματος «8ο Hydras Trail Event»

Η Ύδρα πλέον έχει φορέσει τα ανοιξιάτικα της και ετοιμάζεται να υποδεχθεί το καλοκαίρι

«Στο νησί παντού μυρίζουν ανθισμένα λουλούδια, οι μαργαρίτες στο βουνό αρχίζουν να μας πνίγουν και πλέον μετράμε αντίστροφα να υποδεχθούμε όλους τους φίλους του Ορεινού τρεξίματος για να γιορτάσουμε μαζί το 8ο Hydra’s Trail Event.

Το σίγουρο είναι ένα. Θα περάσουμε ωραία, θα γελάσουμε, θα τρέξουμε, θα δούμε αγαπημένα πρόσωπα και όλοι μαζί θα γράψουμε ιστορία σε μία διοργάνωση που έχει αγαπηθεί όσο λίγες στην χώρα μας», ήταν το μήνυμα των διοργανωτών

Υπενθυμίζεται πως οι εγγραφές θα παραμείνουν ανοικτές για περίπου 10 μέρες ακόμα.

 

Κάνε την εγγραφή σου στο παρακάτω link και ζήσε από κοντά το Hydra’s Trail Event.

https://hydrastrail.gr/subscription-form/...

 

Το αγωνιστικό διήμερο περιλαμβάνει

Την Κυριακή το πρωί ξεκινάει ο απόλυτος μαραθώνιος βουνού, 38 χιλιομέτρων με 2000 περίπου συνολικής θετικής υψομετρικής. Από τους λίγους Ορεινούς μαραθωνίους που σχεδόν σε όλη την διαδρομή τρέχεις σε μονοπάτια δίπλα στην θάλασσα, αλλά και σε πολλά σημεία νιώθεις πως είσαι σε μία μεγάλη βεράντα με θέα το κεντρικό Αιγαίο και το απέραντο γαλάζιο.

Μετά από μία ώρα σχεδόν παράλληλα ξεκινάει και ο ημιμαραθώνιος Rock Race 18 χιλιομέτρων και 1050 μέτρων συνολικής θετικής υψομετρικής, ο οποίος κινείτε στην ίδια διαδρομή του μαραθωνίου χωρίς να έχει να ζηλέψει κάτι από τις ομορφιές του.

Το Σάββατο θα ξεκινήσει το πρόγραμμα με το Relay Race 5 χιλιομέτρων, μία ήμι-ορεινή Σκυταλοδρομία που αποτελείται από ομάδες των 2 ατόμων, όπου ο καθένας ολοκληρώνει μία απόσταση 5 χιλιομέτρων και δίνει την σκυτάλη στον δεύτερο αθλητή της ομάδας για να κάνει την ίδια διαδρομή και να τερματίσει. Ένας πολύ εύκολος αγώνας ο οποίος δίνει την ευκαιρία σε όλους τους αθλητές να δοκιμάσουν το τρέξιμο στο βουνό, αλλά παράλληλα να τρέξουν και στον αστικό ιστό του νησιού.

Στην συνέχεια οι αγαπημένοι πλέον παιδικούς αγώνες, όπου όλα τα παιδιά μέχρι 14 ετών θα απολαύσουν το τρέξιμο γύρω από το λιμάνι σε διαδρομές ειδικές για κάθε ηλικία.

Και τέλος το αγαπημένο 5αρι Run and Fun της Ύδρας το απόγευμα του Σαββάτου το οποίο κινείτε στα γραφικά σοκάκια του νησιού και δίνει την ευκαιρία σε όλους τους επισκέπτες να τρέξουν ή και να περπατήσουν απολαμβάνοντας την μοναδική αρχιτεκτονική των κτιρίων της Ύδρας.

Σχετικά Άρθρα

Ικανοποίηση Χατζημάρκου για την πριμοδότηση εντοπιότητας σε νησιωτικές περιοχές, στους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ

otavoice

Σύσκεψη Περιφερειαρχών στα γραφεία της ΕΝΠΕ με Θεοδωρικάκο – Λιβάνιο

otavoice

Π.Δ.Ε: Συνεργασία με ΙΝΒΙΣ για την προώθηση ψηφιακής καινοτομίας

otavoice

Δ.Χαλκηδόνος: Ολοκληρώθηκε το Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας

otavoice

Ο Κ. Ασκούνης επισκέφτηκε το “Kallithea Summer Sports Camp”

otavoice

Επιτυχημένη επανεκκίνηση στην ΜΥΔΟΧΑΡΑ, στον Μακρύγιαλο Πιερίας

otavoice