OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ. Αμπελοκήπων-Μενεμένης: Με επιτυχία, η εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή η συγκινητική εκδήλωση – αφιέρωμα που διοργανώθηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας (08.03) από τον Δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του εντεταλμένου σύμβουλου σε θέματα πολιτισμού κ.Παύλου Κεσόγλου, ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε σύντομη ομιλία του Δήμαρχου Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρου Κυρίζογλου, ο οποίος αναφέρθηκε στους πολύπλευρους ρόλους των γυναικών και στους αγώνες που έδωσαν και δίνουν στον εργασιακό, κοινωνικό και οικογενειακό χώρο.

Ακολούθησε η τιμητική βράβευση της δημιουργού του πολυβραβευμένου ντοκιμαντέρ «Οι Μη Χαµένες Πατρίδες» κ. Ευτυχίας Φράγκου και οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν ένα βίντεο αφιέρωμα στο έργο της.

Στη συνέχεια απόλαυσαν την μουσικοθεατρική παράσταση «ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΓΥΝΑΙΚΑ», ένα συγκινητικό ταξίδι σε διάφορες καταστάσεις της ζωής των γυναικών,  από τη θεατρική ομάδα του Δήμου μας «ΜΕΤΑΒΑΣΗ».

Στο τέλος της εκδήλωσης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης

Σχετικά Άρθρα

Πύργος- ΔΕΚΑ: Επιβεβαιωθήκαμε ότι η δημοτική αρχή “ΜΠΟΡΟΥΜΕ” ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ

otavoice

Ο Δήμος Αθηναίων και 75 φορείς ενώνουν δυνάμεις για την Κλιματική Ουδετερότητα της Αθήνας

otavoice

Δ. Κυθήρων: Εκλέχθηκαν ο Πρεόεδρος και τα μέλη της Επιτροπής Εγχωρίου Περιουσίας

otavoice

Δ. Τυρνάβου: Άμεση παρέμβαση για διακοπή ρεύματος σε σπίτι ΑμεΑ

otavoice

Συνάντηση εργασίας για την ανάπτυξη του Μουσείου Νεοελληνικής Τέχνης Ρόδου

otavoice

Δ. Λυκόβρυσης-Πεύκης: Παρουσιάζει μέρος της μελέτης του Πολεοδομικού Σχεδίου

otavoice