OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δήμαρχος Ωρωπού: Αποτροπιασμός – Θα απομακρυνθεί άμεσα το πλήρωμα – Κατεπείγουσα ΕΔΕ

Την οργισμένη και άμεση αντίδραση του δημάρχου Ωρωπού Γιώργου Γιασημάκη προκάλεσε η αποκάλυψη πως το πλήρωμα του Δημοτικού Ασθενοφόρου, παρείχε υπηρεσίες σε δημότισσα με τον πιο αποκρουστικό και ευξετελιστικό για άνθρωπο τρόπο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο κ. Γιασημάκης η άτυχη γυναίκα υποχρεώθηκε να γυμνωθεί στην πυλωτή πολυκατοικίας για να πλυθεί από τους υπαλλήλους, θυμίζοντας πρακτικές άλλων σκοετινών εποχών και άρρωστων νοοτροπιών.

Ο δήμαρχος Ωρωπού καταδίακσε απερίφραστα το γεγονός και έδωσε άμεσα εντολή να απομακρυνθεί το συγκεκριμένο πλήρωμα (το οποίο ανήκει σε ιδιωτική ευαιρία) και να διαταχθεί ΕΔΕ για να καταλογιστούν οι ευθύνες όπου υπάρχουν.

Να σημειωθεί ότι ο δήμαρχος Ωρωπού έχει την ιδιότητα του ιατρού και τον διακρίνει μια αυξημένη ευαισθησία και προσήλωση σε θέματα κοινωνικής πολιτικής και στήριξης των ευπαθών ομάδων και όπως ανέφερε δεν θα μείνουν ατιμώρητες τέτοιες συμπεριφορές που δεν συνάδουν με το στίγμα και το ήθος της δημοτικής αρχής.

Μία φωτογραφία κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου αποτυπώνονται νοσηλευτές να πλένουν την 70χρονη ασθενή με λάστιχο σε γκαράζ πολυκατοικίας στον Ωρωπό, για να μη λερώσουν το ασθενοφόρο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η συγκεκριμένη γυναίκα εντοπίστηκε σε ένα σπίτι, στο οποίο οι νοσηλευτές δεν μπορούσαν καν να πλησιάσουν λόγω των ακαθαρσιών.

Υπήρχαν πολλά παράπονα από τους γείτονες για την κατάσταση που επικρατούσε εδώ και χρόνια στο σπίτι. Ωστόσο, ο τρόπος που αντιμετώπισαν το περιστατικό ήταν ακραίος και απάνθρωπος και δικαιολογημένα προκάλεσε την έντονη αντίδραση από τον δήμαρχο Ωρωπού.

Σχετικά Άρθρα

Δ. Αθηναίων: Αυξημένα μέτρα ασφαλείας λόγω ισχυρών ριπών ανέμου στην Αττική

otavoice

Απόλυτα καθαρές οι παραλίες του Δήμου Λαυρεωτικής

otavoice

Δήμος Ηλιούπολης: Άμεση λήψη μέτρων για την Προστασία των Αδέσποτων ζώων

otavoice

Δήμαρχος Δυτικής Αχαϊας: «Βασική προτεραιότητα η συνεχής αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού»

otavoice

Άμεσα και με ασφάλεια εκκενώθηκε η παιδική κατασκήνωση του Δήμου Ασπροπύργου

otavoice

Αντίδραση Πελετίδη: Ο Υπουργός Παιδείας συζήτησε το κτιριακό των σχολείων χωρίς τον δήμο Πατρέων

otavoice