OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δήμος Κιλκίς: Με εθνική περηφάνια, οι επετειακές εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου

Με θρησκευτική λαμπρότητα και με αισθήματα εθνικής περηφάνιας τιμήθηκε και στον Δήμο Κιλκίς η διπλή γιορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της 202ας επετείου της Ελληνικής Επανάστασης.

Στον Μητροπολιτικό ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, το πρωί του περασμένου Σαββάτου, τελέστηκε πανηγυρική αρχιερατική θεία λειτουργία και επίσημη δοξολογία προεξάρχοντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ.Βαρθολομαίου, την οποία παρακολούθησαν μαζί με τους εκπροσώπους των τοπικών αρχών, ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης και η Αντιπρόεδρος της Κοινότητας Κιλκίς Τάνια Παπαδάκη. Ακολούθησε δέηση στο Δημοτικό Πάρκο – Κήπο και κατάθεση στεφάνων στο ηρώο των πεσόντων.

Οι εκδηλώσεις εορτασμού της εθνικής επετείου ολοκληρώθηκαν με την παρέλαση στρατιωτικών τμημάτων, μαθητών σχολείων και πολιτιστικών και κοινωνικών φορέων επί της 21ης Ιουνίου, οι οποίοι και καταχειροκροτήθηκαν από πλήθος πολιτών. Γιορταστικό τόνο, κατά την ανοιξιάτικη ηλιόλουστη ημέρα της ιστορικής εποποιίας, είχαν και οι εκδηλώσεις που έχει καθιερώσει πλέον η Δημοτική Αρχή και συνεχίζονται για πέμπτη συνεχή χρονιά στις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων και σε μεγάλες πληθυσμιακά Κοινότητες του Δήμου Κιλκίς με θεσμική εκπροσώπηση αιρετών.

Τον Δήμο Κιλκίς εκπροσώπησαν οι Αντιδήμαρχοι Ανέστης Πογέλης (Επτάλοφος) Γιώργος Μπαλάσκας (Σ.Σ. Μουριών) Αλέξανδρος Σημαιοφορίδης (Τέρπυλλος) Θεμιστοκλής Κοσμίδης (Βαπτιστής) Δημήτρης Θεοδωρίδης (Πεδινό) Κωνσταντίνος Πουντζουκίδης (Χέρσο) Βλάσιος Κουρτίδης (Νέο Αγιονέρι) οι εντεταλμένοι δημοτικοί σύμβουλοι Χαρίλαος Ξενιτίδης (Ευκαρπία) Κωνσταντίνος Παπακώστας (Δροσάτο) ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ και δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Καραμπίδης (Γαλλικός) ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Παιδικοί – Βρεφονηπιακοί Σταθμοί και δημοτικός σύμβουλος Νικόλαος Στανημερόπουλος (Μικρόκαμπος) η Πρόεδρος της ΚΔΕΚ Χρυσή Σοφού (Νέα Σάντα), η Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας του Δήμου Κιλκίς και δημοτική σύμβουλος Μαρία ΜασμανίδουΤσάβαλου (Σταυροχώρι) οι δημοτικοί σύμβουλοι Κωνσταντίνος Ζώτος (Καμπάνης) Θεμιστοκλής Ανθρακίδης (Χωρύγι) Πρόδρομος Πεντζερετζής (Παλαιό Αγιονέρι) Χριστόφορος Απατσίδης (Βάθη) Άγγελος Τσιφτσής (Νέο Γυναικόκαστρο) Χρήστος Σαρβανίδης (Πλαγιά) και Δημήτρης Δημητρίου (Μυριόφυτο).

Σχετικά Άρθρα

Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Ωρωπού επενέβη άμεσα στο ατύχημα της αμαξοστοιχίας

otavoice

Δ. Κιλκίς: Δώρημα ζωής η αιμοδοσία – Η Φλόγα Αγάπης δυνάμωσε το όραμα…

otavoice

ΠΔΕ: Διασφαλίζεται η λειτουργία του Περιφερειακού Μηχανισμού Διάγνωσης της Αγοράς Εργασίας

otavoice

Ανοιχτή δημόσια συζήτηση για την κυκλοφοριακή μελέτη του Κιλκίς

otavoice

Δ. Κηφισιάς: Αίτηση ακύρωσης και αναστολής εκτέλεσης της άδειας οικοδομής σε ακίνητο

otavoice

Δήμος Πατρέων: Καμία κατάργηση τμήματος- Τα παιδιά μας δεν είναι κόστος!

otavoice