OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δυναμική συμμετοχή του Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η. Ασπροπύργου, στους Φιλικούς Αγώνες Στίβου

Στο κατάμεστο Δημοτικό Στάδιο Ελευσίνας συμμετείχαν για ακόμα μια φορά, οι μικροί αθλητές του ΟΑΦΝΤΗ, το Σάββατο, 18 Μαρτίου στη διοργάνωση των Φιλικών Αγώνων Στίβου 2023, οι οποίοι ήταν αφιερωμένοι στον «Σωκράτη Γκιόλια».

Την αποστολή των παιδιών συνόδευσε ο Πρόεδρος του ΟΑΦΝΤΗ, κ. Ιωάννης Κατσαρός μαζί με τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής του Οργανισμού, μέλη του Δ.Σ. καθώς και τους γονείς, ενώ 80 και πλέον παιδιά, ηλικίας 2,5 έως και 16 ετών, έλαβαν μέρος σε δρόμους ταχύτητας, vortex και άλμα εις μήκος, αποσπώντας το πιο θερμό χειροκρότημα από τους παρευρισκόμενους.

Διοργανωτής της εκδήλωσης ήταν ο ΑΟ ΣΤΙΒΟΥ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ενώ συμμετείχαν και οι αθλητικοί σύλλογοι ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, ΑΟ ΕΡΜΗΣ, ΓΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, Γ.Σ. ΑΙΑΝΤΑ ΑΓΙΟΥ ΙΕΡΟΘΕΟΥ,ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΤΑ ΣΑΪΝΙΑ ΤΗΣ ΛΙΝΑΣ. Σε όλα τα παιδιά απονεμήθηκαν μετάλλια, βεβαιώσεις συμμετοχής, ενώ είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με τη μασκότ του Μπομπ Σφουγγαράκι και της Ντόρας της Εξερευνήτριας.

Στην διοργάνωση παρευρέθηκαν ο κ. Κώστας Κεντέρης (Ολυμπιονίκης στα 200 μ.) και η κ. Σοφία Σακοράφα (Πρωταθλήτρια στον Ακοντισμό και Πρόεδρος ΣΕΓΑΣ), οι οποίοι φωτογραφήθηκαν με τους αθλητές και τους απένειμαν τα μετάλλια τους.

Σχετικά Άρθρα

Δύο ακόμη έργα ασφαλτόστρωσης από το Δήμο Κω

otavoice

Π. Αττικής: Σε περιπτώσεις αδέσποτων ιπποειδών, αρμόδιος είναι ο Δήμος στον οποίο αυτά βρέθηκαν

otavoice

Δωρεά επιβατικού οχήματος στον Δήμο Οινουσσών

otavoice

Δ. Πλατανιά: Πρόταση για παράταση δήλωσης ακινήτων των ΟΤΑ

otavoice

Δ.Ν.Πηλίου: Υπογραφή σύμβασης για το έργο δικτύων αποχέτευσης Καλών Νερών

otavoice

Π.Ι.Ν: Σύσκεψη για αναβάθμιση του ΚΔΑΥ και τη δημιουργία ΜΕΒΑ

otavoice