OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Εκδόθηκε ο νέος Τουριστικός Οδηγός του Δήμου Γρεβενών

Ελεύθερα διαθέσιμος για όλους τους ενδιαφερόμενους είναι από χθες Τετάρτη 8 Μαρτίου, ο νέος Τουριστικός Οδηγός του Δήμου Γρεβενών, τον οποίο μπορούν να βρούν σε σταντ προβολής που βρίσκεται στο Δημαρχείο Γρεβενών, έξω από την Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ειδικότερα, ο συγκεκριμένος δίγλωσσος Τουριστικός Οδηγός, μια καλά προσεγμένη έκδοση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Μακεδονίας, αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο για κάθε δημότη και επισκέπτη καθώς εμπεριέχει πολλές και χρήσιμες πληροφορίες για τους ανεξάντλητους πολιτιστικούς και τουριστικούς προορισμούς του Δήμου Γρεβενών, μέσα από εμπεριστατωμένα κείμενα και εντυπωσιακές φωτογραφίες.

Επίσης, στο ίδιο πάντα σημείο, μπορούν να βρούν και αναλυτικούς Χάρτες της Δυτικής Μακεδονίας, οι οποίοι και αυτοί με τη σειρά τους, αναδεικνύουν ξεχωριστές φυσικές ομορφιές και τοπόσημα της Περιφέρειάς.

Επισημαίνεται ότι το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Γρεβενών ολόκληρος ο Οδηγός σε ηλεκτρονική μορφή ενώ αντίτυπά του θα αποσταλούν σε βιβλιοθήκες των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης.

Σχετικά Άρθρα

ΠΔΜ: Σύμβαση συστήματος τηλεδιαχείρισης -τηλεμέτρησης στο ΤΟΕΒ Σερβίων

otavoice

Δήμαρχος Θέρμου: Κρεσέντο δημαγωγίας από την δημοτική αντιπολίτευση …

otavoice

Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Ωρωπού επενέβη άμεσα στο ατύχημα της αμαξοστοιχίας

otavoice

Δ. Κιλκίς: Δώρημα ζωής η αιμοδοσία – Η Φλόγα Αγάπης δυνάμωσε το όραμα…

otavoice

ΠΔΕ: Διασφαλίζεται η λειτουργία του Περιφερειακού Μηχανισμού Διάγνωσης της Αγοράς Εργασίας

otavoice

Ανοιχτή δημόσια συζήτηση για την κυκλοφοριακή μελέτη του Κιλκίς

otavoice