OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Η ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση στο Βερολίνο

Στελέχη της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας συμμετείχαν, μαζί με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση στο Βερολίνο, στις 7 έως 9 Μαρτίου του 2023.

Η μεγαλύτερη Διεθνής Τουριστική Έκθεση αποτελεί αναμφίβολα έναν αξιόπιστο δείκτη της κατάστασης του κλάδου και μία απαραίτητη πλατφόρμα δικτύωσης για μία από τις πιο σημαντικές βιομηχανίες στον κόσμο.

Εκεί δόθηκε η ευκαιρία να παρουσιαστεί το έργο που υλοποιήθηκε μεταξύ της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας και του Ινστιτούτου Τουρισμού και Τουριστικής Διαχείρισης που εκπροσωπείται νόμιμα από τον Stefan Bücker και αφορά στην ανάπτυξη του βιώσιμου τουρισμού στους Δήμους της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, μέσω των αυτοκινούμενων τροχόσπιτων, επιβεβαιώνοντας τη θετική απήχηση αυτού του είδους τουρισμού στην περιοχή.

Όπως μάλιστα χαρακτηριστικά ανέφερε ο Πρόεδρος της  ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δασταμάνης, ήταν πολύ ωφέλιμη η παρουσία μας στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση, καθώς μέσα από αυτή και με μεγάλη προσπάθεια από μέρους μας, μπορούμε να επιτύχουμε την ανάπτυξη του βιώσιμου τουρισμού στην περιοχή μας.

 

Σχετικά Άρθρα

Δ.Ηρακλείου Αττικής: Ανοικτό το Κτήμα Φιξ την Δευτέρα 19/8 για την Αυγουστιάτικη πανσέληνο

otavoice

Συνεργασία των Δήμων Ρεθύμνης και Νάπολης Ιταλίας

otavoice

Ο Δήμαρχος Γορτυνίας στη λαϊκή συνέλευση κατοίκων στη Δόξα Γορτυνίας

otavoice

Κ. Τζιούμης: «Οι συνδημότες μας βλέπουν ότι δουλεύουμε»

otavoice

Αποκατάστασή του Κλειστού Γυμναστηρίου Πεντέλης ανακοίνωσε ο Yπουργός Yποδομων

otavoice

Ο Δήμος Κηφισιάς δίπλα στους «ήρωες» της φωτιάς και στους όμορους Δήμους

otavoice