OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Κλαίρη Δεληγιάννη: “Νέα Σμύρνη, Όλοι Μαζί”

Η υποψήφια δήμαρχος Νέας Σμύρνης Κλαίρη Δεληγιάννη με ανάρτηση της ευχαριστεί τους δημότες που αγκάλιασαν την προσπάθεια της και γέμισαν ασφυκτικά τον Κινηματογράφο Σπόρτινγκ στην εκδήλωση που πραγματοποίησε, πριν λίγες ημέρες. Ειδική μνεία κάνει τον απερχόμενο δήμαρχο Σταύρο Τζουλάκη που όπως λέει την πιστεύει και την στηρίζει. 
Η κ. Δεληγιάννη τονίζει πως η κίνηση της είναι καθαρά αυτοδιοικητική και δεν έχει χρώμα κομματικό, ούτε κομματικές ταυτότητες. 
Αναλυτικά η κ. Δεληγιάννη αναφέρει:
ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ,ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !
Πέρασαν τρεις εβδομάδες από τη συνάντησή μας στον Κινηματογράφο Σπόρτινγκ και νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω πρώτα από όλα τον κόσμο που με τίμησε με την παρουσία του, γεμίζοντας ασφυκτικά τον χώρο, και μάλιστα σε αυτές τις ημέρες πανελλήνιου πένθους. Ενός πένθους που μας φέρνει προ των ευθυνών μας και μας υποχρεώνει να παραμένουμε σε εγρήγορση!
Ευχαριστώ επίσης τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και φίλους που δέχτηκαν την πρόσκλησή μου να συμπορευτούμε σε αυτή την κοινή προσπάθεια, ανθρώπους με τους οποίους μοιράζομαι την ίδια αγάπη για την πόλη μας, την ιστορία και το παρελθόν της, το παρόν και το μέλλον της.
Πρώτα και πάνω από όλα όμως θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Νέας Σμύρνης, Σταύρο Τζουλάκη, που με πιστεύει και με στηρίζει σε αυτό το βήμα μου, που δεν έχει χρώμα κομματικό ούτε κομματικές ταυτότητες. Εκείνος μάς άνοιξε τον δρόμο για μια Πόλη Πρότυπο, μια Πόλη Πολιτισμού, Αξιοπρέπειας και Καινοτομίας.
Τον ευχαριστώ που παρευρέθηκε στην εκδήλωση, αλλά και για τη γνήσια συγκίνησή του που μας θυμίζει πάντοτε την ποιότητα και την αλήθεια του χαρακτήρα του.
Πάμε λοιπόν, Όλοι μαζί για τη Νέα Σμύρνη! Όλοι μαζί για την πόλη μας!

Σχετικά Άρθρα

Ο Δήμος Αθηναίων δικαιώνεται με παρέμβαση στο ΣτΕ

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «Το απόστημα θα σπάσει- Δίνουμε ένα τέλος σε όλα αυτά που πληγώνουν τους πολίτες»

otavoice

Η ΚΕΔΕ στο Forum του ΟΗΕ για τους στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης

otavoice

Δ.Βριλησσίων: Ολοκληρώθηκαν οι διαγραμμίσεις, σε περισσότερες από 100 διαβάσεις πεζών

otavoice

Δ.Πύργου: Τιμήθηκαν οι πατριώτες που εκτελέστηκαν στα Φονικά από τους Ναζί

otavoice

Ο Κ. Πελετίδης ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο, για την πυρκαγιά της 9ης Ιουλίου

otavoice