OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Μήνυμα Λέντζα για την 25η Μαρτίου

Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας, έστειλε μήνυμα Εθνικής ανάτασης και υπερηφάνιας για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

«25η Μαρτίου! Η Ελλάδα γιορτάζει την κορυφαία στιγμή της νεότερης ιστορίας της. Τιμά τον καθολικό ξεσηκωμό του γένους για την αποτίναξη του τουρκικού ζυγού και την ανάκτηση της πολυπόθητης λευτεριάς.

Ημέρα ανάκλησης στη συλλογική μνήμη, του απαράμιλλου ηρωισμού, της αυτοθυσίας και της φιλοπατρίας των αγωνιστών του ‘21. Ένα εθνικό ορόσημο με παγκόσμια ακτινοβολία που ενέπνευσε πολλούς λαούς στον αγώνα του για ανεξαρτησία και Ελευθερία. Ένας εθνικός φωτεινός Φάρος που νοηματοδοτεί ως τις μέρες μας τις έννοιες της Ελευθερίας, της Αξιοπρέπειας και της Δικαιοσύνης, έννοιες και αξίες που διακυβεύονται ακόμα και σήμερα.

25η Μαρτίου. Μαζί με την Εθνεγερσία, η Ορθοδοξία εορτάζει και το χαρμόσυνο άγγελμα
του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου με το οποίο δόθηκε το έναυσμα για τη σωτηρία της
ανθρώπινης ψυχής από τα δεσμά της αμαρτίας!
Χρόνια Πολλά στην Ελλάδα μας!
Χρόνια Πολλά στους Έλληνες, όπου γης!

Ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης τιμά και εορτάζει την επέτειο της 25ης Μαρτίου «…στιγμές της επανάστασης του ’21…»

 

Πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων 25ης Μαρτίου

Την επέτειο της 25 ης Μαρτίου τιμά και εορτάζει ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης με την εκδήλωση «στιγμές της επανάστασης του ’21…», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Μαρτίου και ώρα 18:30 στην πλατεία Αγία Σοφίας στην Ανδραβίδας. Η επετειακή εκδήλωση διοργανώνεται από κοινού με τον Σύλλογο Φίλων του Πολιτισμού Ανδραβίδας και Πεδινής Ηλείας «Η ΕΣΤΙΑ».

Στην επετειακή εκδήλωση συμμετέχουν επίσης ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κάστρου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βάρδας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βαρθολομιού «ΕΝ ΧΟΡΩ», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σαβαλίων «ΤΑ ΣΑΒΑΛΙΑ», ο Επιμορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Κάτω Παναγιάς, ο Σύλλογος Γυναικών Τραγανού «Η ΑΡΜΟΝΙΑ», ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Μαύρας «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νεοχωρίου «ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ», ο Σύλλογος Φίλων Παραδοσιακού Τραγουδιού Αμαλιάδας «Ο ΜΩΡΙΑΣ», ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Μυρσίνης «Ο ΔΑΦΝΙΣ», ο Λαογραφικός Σύλλογος Ανδραβίδας «Ο ΜΩΡΙΑΣ» και ο Ιππικός Σύλλογος Ανδραβίδας «ΟΙ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ».

Σχετικά Άρθρα

Δ. Αιγάλεω: Συνεχής υποστήριξη στην κατάσβεση πυρκαγιών

otavoice

Δ.Μαλεβιζίου: Στο Αλιευτικό Καταφύγιο Ροδιάς ο Μεν. Μποκέας

otavoice

Δ. Αμπελοκήπων-Μενεμένης: Τελετή ονοματοδοσίας του 3ου Γυμνασίου

otavoice

Ο Δήμος Κατερίνης στην «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας»

otavoice

«Πλατεία Φιλάρετου» στην Πυλαία: Τη Δευτέρα 16/9 η τελετή ονοματοδοσίας

otavoice

Δ. Κηφισιάς: Ενημέρωση για ξηράνσεις κλάδων ή ολόκληρων δένδρων μουριάς

otavoice