OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Τον Δήμο Νέας Σμύρνης επισκέφτηκε η Ένωση Γεωγράφων Ελλάδας

Tην Αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών, Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Κλαίρη Δεληγιάννη, επισκέφτηκε ο Πρόεδρος της Ένωσης Γεωγράφων Ελλάδας Γιώργος Μεταξάκης, συνεχίζοντας τον κύκλο επαφών του με αυτοδιοικητικούς φορείς για τη διάδοση της Γεωγραφίας.
Ο κ. Μεταξάκης, ευχαρίστησε την Αντιδήμαρχο για τη φιλοξενία και την ευκαιρία να παρουσιάσει την ιστορία και το έργο της Ένωσης Γεωγράφων Ελλάδας. Ενημέρωσε εμπεριστατωμένα για το σύγχρονο επάγγελμα του Γεωγράφου και ειδικότερα για τις δυνατότητες αξιοποίησης που υφίστανται στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Στην παρουσίασή του, ανέδειξε πως ο Γεωγράφος μπορεί να συμβάλλει μέσα από τη χωρική ανάλυση δεδομένων και τα εξειδικευμένα γεωγραφικά εργαλεία που κατέχει, στη λήψη αποφάσεων και στη βέλτιστη διαχείριση πολλών ζητημάτων που ανακύπτουν και απασχολούν τους Δήμους.
Η κα Δεληγιάννη, υποδεχόμενη στο Δήμο τον Πρόεδρο της Ένωσης Γεωγράφων, τον ευχαρίστησε για την
ενημέρωση πάνω στο επάγγελμα και την επιστήμη της Γεωγραφίας γενικότερα και σημείωσε πως η βοήθεια που μπορεί να παράσχει στους Δήμους είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς διανύουμε μια εποχή που η εξειδίκευση σε κάθε τομέα κάνει τη διαφορά. «Η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει ανάγκη τη βοήθεια όλο και περισσότερων εξειδικευμένων επιστημόνων προκειμένου να αντιμετωπίσει με υπευθυνότητα πολλά από τα θέματα που την απασχολούν» δήλωσε.

Σχετικά Άρθρα

Ο Δήμαρχος Γορτυνίας στη λαϊκή συνέλευση κατοίκων στη Δόξα Γορτυνίας

otavoice

Κ. Τζιούμης: «Οι συνδημότες μας βλέπουν ότι δουλεύουμε»

otavoice

Αποκατάστασή του Κλειστού Γυμναστηρίου Πεντέλης ανακοίνωσε ο Yπουργός Yποδομων

otavoice

Ο Δήμος Κηφισιάς δίπλα στους «ήρωες» της φωτιάς και στους όμορους Δήμους

otavoice

Δ.Ωρωπού: Εκστρατεία Αλληλεγγύης για τους πυρόπληκτους

otavoice

Π.Β.Α: Ένταξη προγραμμάτων στο νέο ΕΣΠΑ

otavoice