OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Ασπρόπυργος: Απαγόρευση οχημάτων άνω των 3,5t, σε τμήμα της οδού Μεγαρίδος

Με απόφαση του Τμήματος Συγκοινωνιών & Εγκαταστάσεων, της Διεύθυνσης Πολεοδομίας & Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ασπροπύργου, και προς ενημέρωση όλων των εμπλεκόμενων φορέων, την Τετάρτη 19 Απριλίου, και ώρα 09:00, θα εφαρμοστεί η απαγόρευση παντός είδους μηχανοκίνητων οχημάτων μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων στο τμήμα (εντός του σχεδίου πόλεως) της οδού Μεγαρίδος, από τη Λεωφόρο Δημοκρατίας έως την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου (περιφερειακή οδός), με παράλληλη εκτροπή των οχημάτων αυτών στις περιφερειακές οδούς Γ. Παπανδρέου και Ελευθερίου Βενιζέλου.

Σημειώνεται πως η Τεχνική Υπηρεσία έχει ήδη εγκαταστήσει κατάλληλη κατακόρυφη σήμανση στα σημεία εισόδων των δύο κυκλικών κόμβων (συντριβάνι και Νεκροταφείο), στο τμήμα της οδού Μεγαρίδος που διέρχεται εντός οικιστικού ιστού, με πρόσθετες πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες (Ρ) με κωδικό Ρ-23 «Απαγορεύεται η είσοδος σε οχήματα συνολικού βάρους που υπερβαίνει τους 3,5 τόνους», οι οποίες έχουν προσωρινά επικαλυφθεί με πλαστικό μαύρο υλικό, μέχρι να ξεκινήσει η εφαρμογή του μέτρου.

Για την εύρυθμη λειτουργία του κυκλοφοριακού, θα συνδράμουν, το Β Τμήμα Τροχαίας, η Περιφέρεια Δυτ. Αττικής και η Δημοτική Αστυνομία, στο μέτρο του δυνατού, με τη φυσική παρουσία τους, στη διευκόλυνση της κυκλοφορίας κατά τη πρώτη ημέρα εφαρμογής του μέτρου, ώστε να προσαρμοσθούν οι οδηγοί οχημάτων στις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Σχετικά Άρθρα

Πύργος- ΔΕΚΑ: Επιβεβαιωθήκαμε ότι η δημοτική αρχή “ΜΠΟΡΟΥΜΕ” ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ

otavoice

Ο Δήμος Αθηναίων και 75 φορείς ενώνουν δυνάμεις για την Κλιματική Ουδετερότητα της Αθήνας

otavoice

Δ. Κυθήρων: Εκλέχθηκαν ο Πρεόεδρος και τα μέλη της Επιτροπής Εγχωρίου Περιουσίας

otavoice

Δ. Τυρνάβου: Άμεση παρέμβαση για διακοπή ρεύματος σε σπίτι ΑμεΑ

otavoice

Συνάντηση εργασίας για την ανάπτυξη του Μουσείου Νεοελληνικής Τέχνης Ρόδου

otavoice

Δ. Λυκόβρυσης-Πεύκης: Παρουσιάζει μέρος της μελέτης του Πολεοδομικού Σχεδίου

otavoice