OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Εμφάνιση αρκούδας σε περιοχή του Δήμου Λαγκαδά

Καταγγελία για εμφάνιση αρκούδας δέχθηκε πρόσφατα το Δασαρχείο Λαγκαδά, γεγονός το οποίο κινητοποίησε την υπηρεσία που προχώρησε σε αυτοψία στην περιοχή για την οποία καταγγέλθηκε το περιστατικό.
Σύμφωνα με τον πολίτη που κατήγγειλε το περιστατικό, είδε το ζώο στις 18 Απριλίου στις 19.45 στην αγροτική περιοχή της Αυγής της τοπικής κοινότητας Κρυονερίου της Δημοτικής Ενότητας Σοχού.
Κατά την αυτοψία από κλιμάκιο του Δασαρχείου δεν διαπιστώθηκαν τυχόν ίχνη, καθώς μετά τις έντονες βροχοπτώσεις ενδεχομένως να αλλοιώθηκαν τυχόν πατήματα του ζώου.
Ωστόσο ο πολίτης που ήλθε σε επαφή με την αρκούδα και κατήγγειλε το περιστατικό, είχε έγκαιρα εντοπίσει και φωτογραφίσει «πάτημα» του ζώου το οποίο και δημοσιεύει το Δασαρχείο.
Πρόκειται για ζώο βάρους 300 κιλών περίπου, το οποίο κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του φτάνοντας μέχρι την απόσταση των 30 μέτρων περίπου. Ο ίδιος επιβιβάστηκε γρήγορα στο όχημά του και διέφυγε από το κτήμα του με ροδακινιές στο οποίο εκτελούσε διάφορες εργασίες.
Το Δασαρχείο έχει ήδη προτείνει τα Μέλη για την συγκρότηση της Ομάδας Άμεσης Επέμβασης καθώς και τα Μέλη για την συγκρότηση της Συντονιστικής Επιτροπής Διαχείρισης Κρίσεων για ανάλογα περιστατικά.

Σχετικά Άρθρα

Δ. Κω: «Αρνούμαστε να μας φορτώσουν τα σκουπίδια της Καλύμνου»

otavoice

Μεγάλη προσέλευση στη γιορτή της ΔΕΘ – Συνεχίζεται έως 15/9

otavoice

Δήμαρχος Ρόδου, Αλ. Κολιάδης: «Χθες ήταν μια δύσκολη μέρα, αλλά η Ρόδος άντεξε»

otavoice

Μ. Μποκέας: «Χτίστε έναν κόσμο για όλους, χωρίς διακρίσεις κι αποκλεισμούς»

otavoice

Π.Δ.Ε: Έναρξη του 8ου Εργαστηρίου Παραδοσιακής Δόμησης στην Κοζάνη

otavoice

ΠΔΕ: Έκπτωτος ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αχαΐας, λόγω παραβίασης ασυμβίβαστου

otavoice