OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Ήπειρος: Στήριξη της λειτουργίας του Ορειβατικού Καταφυγίου Αστράκας

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας και Αναρρίχησης κ. Νίκο Κοντό είχε  ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η λειτουργία του Ορειβατικού Καταφυγίου Αστράκας για την οποία υπάρχει συνεχής στήριξη της Περιφέρειας Ηπείρου, με απώτερο στόχο την περαιτέρω αναβάθμιση και ανάδειξη του Ορειβατικού Τουρισμού. Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας, σε αναγνώριση της μέχρι τώρα συμβολής και συνδρομής του Περιφερειάρχη στην προσπάθεια αυτή του επέδωσε αναμνηστική πλακέτα.

Νωρίτερα σε ειδική τελετή που έγινε στην Περιφέρεια, παραδόθηκε από τον Περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη στο Διαχειριστή του Καταφυγίου της Αστράκας κ. Γεώργιο Ροκά ένας απινιδωτής. Η συσκευή είναι χορηγία της εταιρείας NISSAN ΓΙΑΝΝΑ ΚΑΛΛΗ ΕΠΕ, και διατέθηκε προκειμένου να αντιμετωπίζονται έκτακτα καρδιολογικά συμβάντα που μπορεί να προκύπτουν σε ορειβάτες, όπως ήδη έχει συμβεί πρόσφατα. Στην παράδοση παραβρέθηκαν επίσης ο Δήμαρχος Ζαγορίου κ. Γιώργος Σουκουβέλος, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Οδυσσέας Πότσης, που συντονίζει την όλη πρωτοβουλία και ο Πρόεδρος του Ορειβατικού Συλλόγου Ιωαννίνων κ. Δημ. Γεωργούλης.

Σχετικά Άρθρα

Δ. Αθηναίων: Αυξημένα μέτρα ασφαλείας λόγω ισχυρών ριπών ανέμου στην Αττική

otavoice

Απόλυτα καθαρές οι παραλίες του Δήμου Λαυρεωτικής

otavoice

Δήμος Ηλιούπολης: Άμεση λήψη μέτρων για την Προστασία των Αδέσποτων ζώων

otavoice

Δήμαρχος Δυτικής Αχαϊας: «Βασική προτεραιότητα η συνεχής αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού»

otavoice

Άμεσα και με ασφάλεια εκκενώθηκε η παιδική κατασκήνωση του Δήμου Ασπροπύργου

otavoice

Αντίδραση Πελετίδη: Ο Υπουργός Παιδείας συζήτησε το κτιριακό των σχολείων χωρίς τον δήμο Πατρέων

otavoice