OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Με μεγάλη επιτυχία, οι αγώνες ποδηλασίας σε Μουριές και Κιλκίς

Το Κιλκίς κρατά τα σκήπτρα της ποδηλασίας

Περισσότεροι από διακόσιοι πενήντα αθλητές πήραν μέρος στους αγώνες ποδηλασίας πρωταθλήματος δρόμου που διεξήχθησαν για τρίτη συνεχή χρονιά σε Μουριές και Κιλκίς. Οι ποδηλάτες διέσχισαν μεγάλες αποστάσεις από το λεκανοπέδιο των Μουριών, από όπου και δόθηκε η εκκίνηση, μέχρι την παραλίμνια ζώνη της Δοϊράνης την πρώτη ημέρα των αγώνων, ενώ την επομένη διένυσαν περί τα εκατό χιλιόμετρα καλύπτοντας την περιφέρεια Κιλκίς – Γαλλικού – Πικρολίμνης.

Όπως επισήμαναν παράγοντες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλάτου (ΕΟΠ) και της Ένωσης Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας – Θράκης (ΕΠΣΜΘ) που συμμετείχαν με πρωταγωνιστικό ρόλο στην αθλητική διοργάνωση του περασμένου Σαββατοκύριακου, το Κιλκίς εξελίσσεται σε πρωτεύουσα της ποδηλασίας, στηρίζοντας το σκεπτικό τους στο γεγονός ότι η περιοχή προσφέρει ιδανικές συνθήκες και ανταπεξέρχεται στις απαιτήσεις φιλοξενίας αγώνων υψηλού επιπέδου.

Για τη συμβολή του Δήμου Κιλκίς στην άρτια διοργάνωση των αγώνων ο Πρόεδρος της Ένωσης Παύλος Παπαδόπουλος βράβευσε τον Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη, τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Κωνσταντίνο Πουντζουκίδη και τον ΓΑΣΚ που είχε, επίσης, διοργανωτική παρουσία στους αγώνες. Το βραβείο παρέλαβε ο Αντιπρόεδρος του ΓΑΣΚ Θεμιστοκλής Κοσμίδης.

Οι αγώνες ποδηλασίας πρωταθλήματος δρόμου τελούσαν υπό την αιγίδα του Δήμου Κιλκίς.

Σχετικά Άρθρα

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμμετέχει δυναμικά στην 88η ΔΕΘ

otavoice

Δ. Κω: «Αρνούμαστε να μας φορτώσουν τα σκουπίδια της Καλύμνου»

otavoice

Μεγάλη προσέλευση στη γιορτή της ΔΕΘ – Συνεχίζεται έως 15/9

otavoice

Δήμαρχος Ρόδου, Αλ. Κολιάδης: «Χθες ήταν μια δύσκολη μέρα, αλλά η Ρόδος άντεξε»

otavoice

Μ. Μποκέας: «Χτίστε έναν κόσμο για όλους, χωρίς διακρίσεις κι αποκλεισμούς»

otavoice

Π.Δ.Ε: Έναρξη του 8ου Εργαστηρίου Παραδοσιακής Δόμησης στην Κοζάνη

otavoice