OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Νικολάκου: ΄’Άλλος για το εκατομμύριο”… η ρουλέτα γυρνάει για τον τυχερό!

Ιδιαίτερη καυστική και δεικτική η παρέμβαση της περιφερειακής συμβούλου Πελοποννήσου Κωνσταντίνας Νικολάκου με αφορμή δημοσίευμα το οποίο έφερνε το κυβερνών κόμμα να σκέφτεται να αδειάσει τον νυν Πειφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα  και να αναζητά άλλη επιλογή, στο πρόσωπο του προέδρου του “Αστέρα Τρίπολης” Γιώργου Μποροβήλου.
Για την κυρία Νικολάκου αυτό είναι δείγμα ηττοπάθειας και πανικού μπροστά στην διαφαινόμενη νίκη του τ. περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη. Μάλιστα κάνει ένα ευρηματικό και με πολύ νόημα λογοπαίχνιο, χρησιμοποιώντας από τον ελληνικό κινηματογράφο την γνωστή ταινία ΄‘Άλλος για το εκατομμύριο”… τι θέλει άραγε να πεί με αυτό η κυρία Νικολάκου;
Γεγονός είναι πως δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα είναι εκ νέουν υποψήφιος ο κ, Νίκας αφού ο ίδιος δεν έχει μέχρις στιγμής ανακοινώσει επίσημα πως θα διεκδικήσει ξανά την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Μάλιστα έχει αφήσει αιχμές για παρασκηνιακές κινήσεις, που όπως φαίνεται και από το δημοσίευμα ισχύει το “όπου καπνός και φωτιά”. 
Το βέβαιο είναι πως κερδισμένος από αυτή την κατάσταση είναι ο Πέτρος Τατούλης που δεν επηρεάζεται η στρατηγική του από κόμματα και πρόσωπα, αλλά ακολουθεί μια καθαρά αυτοδιοικητική γραμμή και δείχνει να έχει το εκλογικό προβάδισμα.
Δείτε αναλυτικά το σχόλιο της κ. Νικολάκου:
Σήμερα είδε το φως της δημοσιότητας δημοσίευμα στην εφημερίδα “Πρώτο Θέμα” σύμφωνα με το οποίο η ΝΔ σκέφτεται να στηρίξει στην Πελοπόννησο ως υποψήφιο Περιφερειάρχη τον πρόεδρο του “Αστέρα Τρίπολης” κύριο Γιώργο Μποροβήλο!
Στην αρχή νόμιζα ότι είναι Πρωταπριλιά , αλλά αμέσως μετά σκέφτηκα την εξαιρετική Ελληνική ταινία ΄’Άλλος για το εκατομμύριο”!
Νίκας , Βλάσης , Μποροβήλος και βλέπουμε…
Είμαστε μόλις λίγες εβδομάδες πριν τις εθνικές εκλογές, όπου η Πελοπόννησος έχει εν ενεργεία Περιφερειάρχη που στηρίχθηκε μετά μανίας από τον κύριο Μητσοτάκη στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 και η ρουλέτα γυρνάει συνεχώς…για τον “τυχερό” υποψήφιο!
”Άλλος για την Πελοπόννησο” σκέφτηκα …
Παρακολουθώντας τις εξελίξεις αντιλαμβάνομαι την δυσκολία της επιλογής προσώπου από την ΝΔ για την Περιφέρεια μας, βλέποντας την Δυναμική που αναπτύσσει ο Πέτρος Τατούλης και η ”Νέα Πελοπόννησος”!
Η διαχείριση της επερχόμενης ήττα τους είναι πράγματι δύσκολη!

Σχετικά Άρθρα

Δ. Ρόδου: Συνεχίζονται εντατικά οι εργασίες ανάπλασης στην παραλιακή ζώνη

otavoice

ΠΣτΕ: Σχολικό βοήθημα 120 € μέσω της δράσης «αρχή…ΖΩ!»

otavoice

Εντυπωσιάζει η παρουσία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην 88η ΔΕΘ

otavoice

Η δημοτική αρχή Ηλίδας, στους αγιασμούς για την νέα σχολική χρονιά

otavoice

Χωρίς προβλήματα η έναρξη της σχολικής χρονιάς στο Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου

otavoice

Ο δήμαρχος Σπάρτης στον αγιασμό για την νέα σχολική χρονιά

otavoice