OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Ορεστιάδα: Ξεκινάει η αθλητική δράση «Πρωταθλητές στην Ανακύκλωση»

Η αθλητική κοινότητα διαδίδει το μήνυμα της ανακύκλωσης!

Ο Δήμος Ορεστιάδας τα τελευταία τέσσερα χρόνια λειτουργεί με επιτυχία την ψηφιακή πλατφόρμα ανακύκλωσης και περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, followgreen.gr/orestiada.

Στο πλαίσιο της δημοτικής πλατφόρμας, ο Δήμος υλοποιεί για 1η φορά τη δράση ανακύκλωσης στην αθλητική κοινότητα. Στόχος είναι η ευαισθητοποίηση και η εκπαίδευση των αθλητών, σχετικά με τα οφέλη της ανακύκλωσης, καθώς και η σταδιακή ανάπτυξη της περιβαλλοντικής συνείδησης.

Στο πλαίσιο υλοποίησης, οι συμμετέχοντες καλούνται να συλλέξουν σε κάδους με την ειδική σήμανση, ανακυκλώσιμες συσκευασίες από χαρτί, αλουμίνιο και πλαστικό. Η δράση με τίτλο «Πρωταθλητές στην Ανακύκλωση» λαμβάνει προβολή μέσω της δημοτικής πλατφόρμας followgreen/orestiada/contest.

Τα ενεργά μέλη της πλατφόρμας έχουν την δυνατότητα να στηρίξουν τον αθλητικό σύλλογο της επιλογής τους, προσφέροντας πόντους επιβράβευσης από κάθε εκπαιδευτική τους δραστηριότητα. Οι πόντοι των μελών χρηστών της δημοτικής πλατφόρμας συναθροίζονται και στη λήξη της περιβαλλοντικής δράσης ο αθλητικός σύλλογος με τους περισσότερους πόντους θα λάβει ένα χρηστικό δώρο για τις εγκαταστάσεις του.

«Ευελπιστούμε η αθλητική κοινότητα να επιδείξει έντονο ζήλο για την ανακύκλωση, να αναγνωρίσει τα οφέλη της και να αναπτύξει την περιβαλλοντική τους συνείδηση. Σας ευχαριστούμε για την συμβολή σας!», το μήνυμα των διοργανωτών

Η έναρξη του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Απριλίου στις 11:00πμ, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ορεστιάδας.

Σχετικά Άρθρα

Η ΔΕ Κασσάνδρας σφράγισε τις δύο πισίνες της μοιραίας κατασκήνωσης

otavoice

Δήμαρχος Βριλησσίων: Καμιά συνδρομή από την Πυροσβεστική παρά τις συνεχείς εκκλήσεις μας

otavoice

Δήμαρχος Θάσου: “Ανόρυξη νέων γεωτρήσεων για την λειψυδρία”

otavoice

Σικυώνιοι Αρχαιολογικοί Περίπατοι: Μια ξεχωριστή εμπειρία ξενάγησης στην Αρχ. Σικυώνα

otavoice

Δ.Πατρέων: Ενημέρωση παιδιών των παιδικών κατασκηνώσεων, για την προσβασιμότητα

otavoice

Δήμαρχος Πεντέλης; «Έπρεπε τα εναέρια μέσα, να έρθουν νωρίτερα»

otavoice