OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Παράξενα όντα ξέβρασε η θάλασσα του Παλαιού Φαλήρου- Το Αβέρωφ επιστράτευσε ο δήμαρχος

Τελικά ήταν απόβαση εξωγήινων πλασμάτων ή κάποια γήινα όντα από τερατογένεση που επισκέφθηκαν τον Φλοίσβο;  Συναγερμός χτύπησε στις τοπικές αρχές του δήμου Παλαιού Φαλήρου όταν έντρομοι πολίτες κατέκλυσαν το τηλεφωνικό κέντρο του δήμου αναφέροντας την εισβολή από τη θάλασσα αγνώστου προέλευσης πλασμάτων.
Ο δήμαρχος Γιάννης Φωστηρόπουλος έσπευσε να ενημερώσει τους δημότες του αλλά και κινητοποίησε όλες τις διαθέσιμες δυνάμεις( πολιτική προστασία, δημοτική αστυνομία, … που όπως φαίνεται στην εικόνα έσπευσαν με ειδικό εξοπλισμό ….  και επιδόθηκαν σε ένα ανελέητο κυνηγητό των περίεργων πλασμάτων. Στην κάτω εικόνα ο κ. Φωστηρόπουλος δίνει οδηγίες σε μονάδα ΟΥΚ που επιστρατεύτηκε.. ενώ όπως μάθαμε είχε δώσει εντολή να ανάψουν οι μηχανές του θωρηκτού Αβέρωφ.
“Από τις πρώτες πρωινές ώρες γινόμαστε μάρτυρες ενός πρωτόγνωρου φαινομένου στα παγκόσμια χρονικά. Παράξενα όντα αναδύονται από την θάλασσα του Παλαιού Φαλήρου και έχουν καταλάβει την παραλία μας, χωρίς προς το παρόν να έχουν εκδηλώσει επιθετικές διαθέσεις.
Ακόμα δεν έχει διαπιστωθεί αν πρόκειται για μυστηριώδη θαλάσσια πλάσματα ή για κάποια εξωγήινη μορφή ζωής. Παρακολουθούμε την κατάσταση σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές και σύντομα θα προβούμε σε επίσημες ανακοινώσεις….Καλό μήνα❗️❗️❗️

Μετά από 24 ώρες αγωνίας το μυστήριο λήθηκε και η πόλη γύρισε στους γνωστούς της ρυθμούς. Με νέα ανακοίνωση ο κ. Φωστηρόπουλος έκανε γνωστό πως χθες ήταν Πρωταπριλιά και όλο το CONSEPT ήταν για το καθιερωμένο ψέμα που επιβάλλει η ημέρα.
“Χαίρετε από την όμορφη παραλία μας που την αγαπάμε, την προσέχουμε και την απολαμβάνουμε χειμώνα – καλοκαίρι!
Το χθεσινό μας πρωταπριλιάτικο αστείο βασίστηκε σε μια εικόνα από την παραλία Still Bay East, στο Δυτικό Ακρωτήριο της Νότιας Αφρικής, που έχει απαθανατίσει ο επαγγελματίας φωτογράφος Jan Vorster.
Και βέβαια η “τρομακτική” αυτή φωτογραφία, δείχνει στην πραγματικότητα φυτά αλόης βέρα και όχι εξωγήινους ή κάποιου είδους μυθικά πλάσματα.
Καλή Κυριακή και όσοι έχετε την δυνατότητα απολαύστε την πανέμορφη παραλία μας, στον ευλογημένο τόπο μας, το Παλαιό Φάληρο!”

Δήμαρχε πρωτότυπο το αστειάκι … και του χρόνου … αρκεί να μην πήραν μαζί τους οι εξωγήινοι και το πρωτάθλημα!!!!! 

Σχετικά Άρθρα

Δ. Ιλίου: Πολιτιστικός Σεπτέβρης 2024 – Το πρόγραμμα

otavoice

Δ.Β.Κυνουρίας: Μουσική βραδιά κάτω από την πανσέληνο του Αυγούστου

otavoice

Δ.Ηρακλείου Αττικής: Ανοικτό το Κτήμα Φιξ την Δευτέρα 19/8 για την Αυγουστιάτικη πανσέληνο

otavoice

Συνεργασία των Δήμων Ρεθύμνης και Νάπολης Ιταλίας

otavoice

Ο Δήμαρχος Γορτυνίας στη λαϊκή συνέλευση κατοίκων στη Δόξα Γορτυνίας

otavoice

Κ. Τζιούμης: «Οι συνδημότες μας βλέπουν ότι δουλεύουμε»

otavoice