OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Σε εορταστικό κλίμα, οι μαθητές της Ρωσικής Γλώσσας του Δήμου Ασπρόπυργου

Μεγάλη χαρά και πολλά χαμόγελα χάρισε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Νεολαίας, κα. Σοφία Μαυρίδη στα μικρά παιδιά των Παιδικών Σταθμών του Δήμου, μοιράζοντάς τους πασχαλινά δώρα, λαμπάδες, σοκολατένια αβγά και δώρα, που με πολύ μεράκι και αγάπη κατασκεύασαν οι παιδαγωγοί.

Η Αντιδήμαρχος, κα. Σοφία Μαυρίδη, έδωσε συγχαρητήρια στους παιδαγωγούς για την εξαιρετική δουλειά τους, τους δώρισε λαμπάδες και εξέφρασε ένα μεγάλο ευχαριστώ για την πολύτιμη συνεργασία τους και τη φροντίδα που δείχνουν στα παιδιά μας.

Παράλληλα, μαζί με τον Δήμαρχο Ασπροπύργου, κ. Νικόλαο Μελετίου επισκέφτηκαν το τμήμα Ρωσικής Γλώσσας του Δήμου, παρακολούθησαν το τελευταίο μάθημα πριν τις διακοπές του Πάσχα και στη συνέχεια μοίρασαν συμβολικά Αναστάσιμες λαμπάδες στους σπουδαστές και στους εκπαιδευτικούς.

Συνεχάρησαν με τη σειρά τους τους σπουδαστές για τη φιλομάθειά τους, ευχαρίστησαν τους εκπαιδευτικούς για το έργο τους και την ανεκτίμητη προσφορά τους, ενώ ευχήθηκαν το Φως της Αναστάσεως να είναι οδηγός για τη ζωή και την πορεία τους. Το παρόν έδωσε και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ, κ. Αναστάσιος Παπαδόπουλος.

Σχετικά Άρθρα

Δήμαρχος Βριλησσίων: Καμιά συνδρομή από την Πυροσβεστική παρά τις συνεχείς εκκλήσεις μας

otavoice

Δήμαρχος Θάσου: “Ανόρυξη νέων γεωτρήσεων για την λειψυδρία”

otavoice

Σικυώνιοι Αρχαιολογικοί Περίπατοι: Μια ξεχωριστή εμπειρία ξενάγησης στην Αρχ. Σικυώνα

otavoice

Δ.Πατρέων: Ενημέρωση παιδιών των παιδικών κατασκηνώσεων, για την προσβασιμότητα

otavoice

Δήμαρχος Πεντέλης; «Έπρεπε τα εναέρια μέσα, να έρθουν νωρίτερα»

otavoice

Δ.Λυκόβρυσης-Πεύκης: Άρχισαν εθελοντικές περιπολίες στα δάση της πόλης

otavoice