OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Έρχεται το πρώτο Φεστιβάλ Θεσσαλικού Οίνου και Αποσταγμάτων

Το Σαββατοκύριακο διοργανώνεται  στη Λάρισα το πρώτο Φεστιβάλ Οίνου και Αποσταγμάτων «1st Thessalian Wine & Spirits Festival». Το φεστιβάλ διοργανώνει η Ένωση Οίνων και Αποσταγμάτων Θεσσαλίας και η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Θεσσαλίας με την υποστήριξη της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών του  Δήμου Λαρισαίων και του Επιμελητηρίου Λάρισας.

Το φεστιβάλ πραγματοποιείται στον αύλειο χώρο του Μύλου του Παππά το  Σάββατο 13 Μαΐου από 6 μ.μ. έως  10 μ.μ. και την  Κυριακή 14  Μαΐου από τις 12 το μεσημέρι έως 10 μ.μ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησαν οι συνδιοργανωτές του φεστιβάλ ο Κώστας Αγοραστός, Περιφερειάρχης Θεσσαλίας ανέφερε: «Στις 13 και 14 Μαΐου στο Μύλο του Παππά,  στη Λάρισα, η Ένωση Οίνων και Αποσταγμάτων Θεσσαλίας μαζί με την Περιφέρεια Θεσσαλίας με  τη βοήθεια του Επιμελητηρίου Λάρισας και του Δήμου Λαρισαίων διοργανώνει το 1ο Φεστιβάλ Οίνου και Αποσταγμάτων. Πρόκειται για  μια οργανωμένη προσπάθεια  να επικοινωνήσουμε τα εξαιρετικής ποιότητας κρασιά και αποστάγματα της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Φιλοδοξούμε το φεστιβάλ αυτό να γίνει θεσμός και προγραμματίζουμε και άλλες δράσεις που στόχο έχουν την προβολή των προϊόντων μας στην Ευρώπη μέσα από το  δίκτυο ΑΡΕΠΟ και άλλα προγράμματα στα οποία συμμετέχουμε. Οργανωνόμαστε και προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε τα προϊόντα μας παντού, προκειμένου να πάρουμε την προστιθέμενη αξία η οποία θα διαχυθεί τόσο τους οινοποιητές όσο και στους παραγωγούς αμπελοκαλλιεργητές. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας, κερδίζουμε το μέλλον».

 

Σχετικά Άρθρα

Δ. Ωραιοκάστρου: Τίμησε προσωπικότητες που ανέδειξαν τον Ποντιακό πολιτισμό στα «Καλούσεια 2024»

otavoice

Τεχνική Μελέτη από την ΕΕΤΑΑ για τον Δήμο Σερίφου

otavoice

Χ. Δούκας: «Kανένα παιδί τη φετινή σχολική χρονιά, χωρίς το χαμόγελο στο πρόσωπό του»

otavoice

Κ. Τζιούμης: «Συνεχής η προσπάθεια να στηρίξουμε τους ανθρώπους που ζουν στα χωριά μας»

otavoice

Αντιπρόσωποι της Επιτροπής Αδελφοποίησης Σάντα Μπάρμπαρα-Πάτρας στο Δημαρχείο

otavoice

Ο Δήμος Κω θα συγχρηματοδοτήσει την ανέγερση αίθουσας στον Άγ. Γεώργιο Ν. Αλικαρνασσού

otavoice